Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Brenner du for teknologisk produktledelse?

Oppdragsgiver: Politiets IKT-tjenester

Politiets IKT-tjenester (PIT) er politiets leverandør av IKT. Vi er drøyt 500 teknologer som utvikler nye løsninger, forvalter kritiske systemer og bidrar til at politiet kan samhandle digitalt og effektivt med hele samfunnet - hele døgnet. Vi befinner oss rundt i hele Norge, med hovedkontor på Majorstua i Oslo, i tillegg til kontorer på Jaren og i de 12 politidistriktene i landet.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
15.01.2020
Gå til søknadsskjema

Politiets IKT-tjenester (PIT) er politiets egen IKT-leverandør. Vi utvikler, drifter ogforvalter mer enn hundre systemer til over 17 000 ansatte i politiet,Tollvesenet, Kriminalomsorgen og Den høyere påtalemyndighet. PolitietsIKT-tjenester er en arbeidsplass med store muligheter for utvikling ogkarriere. Vi har mer enn 500 ansatte med arbeidssted i Oslo og i de 12politidistriktene rundt om i landet. 

ID-seksjonen har ansvaret å videreutvikle tjenester som daglig brukes til grensekontroll og ID-fastsettelse, ogslik bidrar til bekjempelse av ulovlig opphold og terror, avdekking avfalske og doble identiteter, samt avdekking av ofre for menneskehandel. Vårtoppdrag er å sikre at politiet har gode analyseverktøy for rask avklaring ogkontroll av identitet. Nå er vi på utkikk etter en Tjenesteansvarlig sombrenner for produktledelse av teknologibaserte tjenester og produkter. 

Arbeidsoppgaver

 • Vi ser etter deg som motiveres av å se fremover og dra frem nye produkter ogtjenester.
 • Du bør trives med å jobbe med både merkantile, teknologiske og politifagligeproblemstillinger. Gode samarbeids- og kommunikasjons-evner, på både engelsk ognorsk er helt sentrale for å lykkes i rollen.
 • Du må evne å holde deg oppdatert på leverandørmarkedet, samt ledekontraktsforhandlinger og leverandøroppfølging.
 • Du vil ha ansvaret for å ivareta nasjonale og internasjonale krav gjennomutarbeidelse av veikart og livssyklusplaner, samt sikre forankring og prioritetfor videreutviklingstiltak hos den politifaglige ledelsen.
 • Du må være forberedt på å kunne representere det teknologiske miljøet i norskPoliti i nasjonale og internasjonale forum knyttet til porteføljen.

Kvalifikasjoner

 • Du må inneha relevant utdanning på høyskole- eller universitetsnivå(bachelor/master). Lang erfaring kan kompensere for manglende formellutdanning.  
 • Du bør ha en genuin interesse for smidig produktutvikling og digitalisering.
 • Du bør være selvdreven og strukturert, samtidig som du må evne å være en brobyggersom sikrer godt samarbeid på tvers av ulike fagmiljøer. Personlig egnethet vilvektlegges.
 • Det vil være en fordel med erfaring fra budsjetthåndtering.   
 • Du må ha plettfri vandel og være skikket for tjeneste i politiet. Politiattest(uttømmende og utvidet) må innhentes ved ev. ansettelse, jf. politiloven § 18og politiregisterloven § 41. 

Personlige egenskaper

 • Ambisiøs - resultatfokusert - kunnskapsrik
 • Strukturert og analytisk
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidevner
 • Selvstendig og trygg i rollen 

Vi tilbyr

 • Gode arbeidsbetingelser med blant annet fleksibel arbeidstid, sommertid og to timertrening i arbeidstiden per uke.
 • Hos oss legger vi til rette for at du skal trives og ha det godt. Det gir også engod følelse å kunne gå hjem fra jobb hver dag og vite at du har gjort ditt for at samfunnet vi lever i skalvære trygt og godt.
 • Stillingen lønnes som 1364 seniorrådgiver i lønnsspennet kr 650 000 - 800 000 pr. år. Forspesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.   


Som ansatt i Politiets IKT-tjenester blir du medlem i Statens pensjonskasse, medblant annet gode forsikringsordninger og mulighet for boliglån (se SPK.no former informasjon). Vi vil rekruttere den best kvalifiserte kandidaten tilstillingen, og trenger derfor et bredt rekrutteringsgrunnlag. Politiet er enåpen og inkluderende etat, hvor alle søkere blir vurdert likeverdig. Vioppfordrer derfor kvalifiserte kandidater med relevant utdanning, bakgrunn,arbeids- og livserfaring til å søke jobb hos oss. Søknad og CV registrereselektronisk i vårt rekrutteringssystem WebCruiter (via Søk på stilling). Allevitnemål og attester skal skannes inn og lastes opp samtidig. Opplysninger omsøkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli førtopp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkerenbli varslet om dette.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Ragnhild Sandberg
Stillingstittel
Seksjonssjef ID-kontroll
Telefon
994 88 000
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen