Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ambisiøse Sales Consultants søkes til Meltwater!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe i et selskap som har tro på mennesker, hardt arbeid og potensiale? Vår kunde er ingen fremmed for å investere i nye talenter, og dette kan være din sjanse!

Informasjon om stillingen

I stillingen som Sales Consultant vil du primært jobbe med salg av nettbaserte tjenester. Stillingen i seg selv innehar et stort ansvar, og behersker du dette vil du på mange måter få muligheten til å «bli din egen sjef».

Som Sales Consultant vil du ta del i et team hvor de i stor grad vektlegger kultur og samarbeid. Selve teamet består av både erfarne selgere og juniorselgere med bakgrunn fra flere ulike bransjer. Dette skaper et dynamisk, effektivt og ikke minst inspirerende miljø. I tillegg til dette beskrives miljøet hos Meltwater som ungt, ambisiøst og fullt av energi. Vi ser derfor etter deg som vil bidra til miljøet med en sult etter utvikling og som har høye mål for deg selv. Det vil bli gitt en førsteklasses salgsopplæring over en lengre periode og tett oppfølging spesialisert for hver enkelt selger. Med andre ord vil du få alle forutsetninger for å utvikle deg innen salg, noe du vil få bruk for uansett hvilken karrierevei du velger i fremtiden.

Vi tilbyr deg:

 • Karrieremuligheter internt I Meltwater og tilgang på utallige verktøy for selvutvikling og kunnskap om markedet.
 • Frihet til å selv strukturere og bygge opp din hverdag og arbeidsmetodikk.
 • Et internasjonalt perspektiv med muligheter som strekker seg over landegrensene.
 • Tilhørighet i et team på 4-5 personer og veiledning/oppfølging på individuelt nivå.
 • Skreddersydd plan for egenutvikling og de beste forutsetninger for å knuse dine mål!
 • Konkurransedyktige betingelser, grunnlønn, provisjon og bonus.

Arbeidsoppgaver

 • Opprettholde kontinuerlig kommunikasjon og et personlig forhold til dine kundekontakter
 • Representere kunden i møter med andre bedrifter
 • Bidra til å forme et enda sterkere Meltwaterkontor
 • Etablere tillit til nye og eksisterende kunder

Vi søker deg som

 • Har en bachelor innen markedsføring, økonomi, salg eller lignende
 • Har entreprenørånd og sterk vilje til å lykkes
 • Talent og interesse for å presentere business case og forhandle avtaler
 • Interesse og forståelse av aktuelle hendelser lokalt og i verdenssamfunnet
 • Flytende i norsk og engelsk muntlig/skriftlig

Stillingen som Sales Consultant passer deg som er resultatorientert, identifiserer og setter mål for ditt eget arbeid. Du er også relasjonsskapende og kan med liten innsats knytte nye kontakter og bygge relasjoner.

Annen informasjon:

Opptart: Januar 2020

Søknadsfrist: Snarest

Vi vil foreta en løpende vurdering av kandidater, noe som vil innebære at vi selekterer og inviterer søkere til intervju fortløpende. Dette kan også bety at vi tar ned annonsen og stopper vurderingsprosessen når riktige kandidater er funnet. Vår anbefaling er derfor at du sender inn en søknad så raskt som mulig.

Informasjon om bedriften

Meltwater ble grunnlagt i Oslo i 2001 av Jørn Lyseggen med en startkapital på 15 000 dollar. På denne tiden var digitale nyhetssider fortsatt nytt, og Jørn fikk en banebrytende idé. Han bestemte seg for å lansere et selskap som skanner nyhetssider. Et produkt som i dag kalles medieovervåkning.

Meltwater utviklet medieovervåkning og kunne tilby sine kunder enda flere tjenester, eksempelvis presseutsendelse, nyhetsbrev, newsfeeds, analyser av sosiale medier, håndtering av sosiale medier, med mer. I dag er Meltwater verdensledende innen Media Intelligence.

Akkurat nå utvikler Meltwater fremtidens løsninger for å forstå den enorme mengden data online. Selskaper kommer til å forandre sin måte å ta beslutninger på fremover. I dag finnes det en enorm mengde data utenfor et selskaps fire vegger. Vi mener at den som kan tolke og forstå den eksterne dataen er i best posisjon til å legge riktig strategier og foreta informerte beslutninger.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen