Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Hardware Utviklingsingeniør søkes til Eltorque Trondheim

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ser du for deg en fremtid som hardware utviklingsingeniør i et internasjonalt selskap med trønderske røtter? Har du passion for faget og ønsker å ta del i et faglig sterkt og finansielt stabilt firma? Da er det kanskje akkurat deg vi leter etter!

Informasjon om stillingen

Eltorque er et internasjonalt selskap med hovedkontor i Trondheim, og innenfor det trønderske næringsliv er selskapet en av de med tyngst bakgrunn hva gjelder erfaring og økonomi. Innovasjon og produktutvikling er viktige kjerneverdier for Eltorque, og vi legger store ressurser i å utvikle produkter og løsninger for fremtiden. Vi skal alltid ligge i tet, både hva gjelder teknisk kvalitet og produktportefølje. Eltorques løsninger er svært energieffektive og kan erstatte ethvert konvensjonelt system, så for oss er svaret opplagt – fremtiden er elektrisk!

Eltorque ser derfor etter deg som har et godt hode og som vil være med på å videreutvikle en nytenkende, spennende og moderne industriarbeidsplass gjennom vårt hovedkontor i Trondheim.


Vi tilbyr

Vi kan tilby utfordrende og interessante arbeidsoppgaver i et sterkt fagmiljø, såvel som muligheter for å opparbeide deg internasjonal erfaring sammen med trivelige kolleger og til konkurransedyktige betingelser. Om dette treffer noe i deg, håper vi du tar kontakt!

Rekrutteringen utføres i samarbeid med Academic Work, og stillingen som tilbys er en 100% fast stilling tilsatt direkte til Eltorque. Kjernetiden er 9-15, som betyr fleksitid og mulighet til å styre egen arbeidshverdag.

 • Som Hardware utviklingsingeniør i Eltorque vil du bl.a. få muligheten til å delta på klargjøring av produktet gjennom reisevirksomhet til vårt kontor i Xiamen, Kina.
 • Du vil ta del i et meget faglig sterkt miljø, med innovative fremtidsutsikter og den beste teknologien innenfor området.
 • Den første tiden vil du få en inhouse mentorperson å forholde deg til, og vil bli en del av et team med flat lederstruktur
 • Eltorque har svært konkurransedyktige forsikrings- og pensjonsordninger, samt en meget prisgunstig kantineordning

Arbeidsoppgaver

 • Design av digital elektronikk og dokumentasjon av designunderlag
 • Hardware-nær programmering
 • Typegodkjenning for CE, Maritime applikasjoner
 • EX/Atex risikoarbeid
 • Design av testjigger for produksjon

Vi søker deg som

Vi ser etter deg som har passion for faget og som brenner for å skape de beste løsningene. Du har evnen til å jobbe hardt og å legge ned tid, energi og engasjement på arbeidet, samtidig som som du oppsøker ny kunnskap og ønsker å utvikle deg innenfor fagfeltet.

Som person kan du selvstendig velge arbeidsmetode og tar de nødvendige beslutningene for å drive arbeidet ditt fremover, samtidig som du samler nødvendig informasjon og kan identifisere ressurser som trengs for å løse oppgaver.

Ønsket kvalifikasjoner

 • Du har en relevant mastergrad innenfor elektronikk
 • Du har gjerne 3-5 års relevant arbeidserfaring
 • Kandidater med mindre arbeidserfaring bør ha tidligere prosjekter eller resultater å vise til
 • Det er en fordel om du har arbeidserfaring innenfor et internasjonalt miljø
 • Du behersker norsk og engelsk på et erfarent nivå, og har gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner

Informasjon om bedriften

Eltorque utvikler, produserer og selger fjernstyrte ventilstyringssystemer til skip, offshore installasjoner og prosessanlegg på land. Selskapets hovedkontor ligger på Lade i Trondheim, men vi er også representert med datterselskaper i Kina, Singapore og USA. Vi har utviklet en rekke nyskapende produkter som har fått godt fotfeste i det maritime markedet, og mer enn 90 000 av våre elektriske ventilaktuatorer er installert om bord på over 700 skip over hele verden.

Med vår unike elektriske aktuator som utgangspunkt produserer og leverer vi kontrollsystemer for ventilstyring, tankmåling og annen skipsautomasjon i henhold til kundens spesifikasjoner. Eltorque er godt etablert som leverandør til det nordiske markedet, og er nå inne i en fase med internasjonal vekst der skipsindustri i Asia er et av de viktigste kundesegmentene. Les mer om Eltorque her.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen