Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vår samarbeidspartner søker en fremoverlent Sourcer til sitt kontor i Oslo sentrum

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å utvikle deg innen rekruttering, og dette hos et ledende IT-konsulentbyrå? IT bransjen preges i dag av tøff konkurranse om de dyktigste utviklerne. I denne kampen handler det om å ligge to steg foran konkurrentene og knytte nettverk med de ettertraktede kandidatene! Vekker dette interessen? Da ser jeg frem til å lese din søknad.

Informasjon om stillingen

Som Sourcer vil du bli en nøkkelspiller for vår samarbeidspartner, og du vil bli sentral i å tiltrekke deg flere kandidater og være med å ansette de riktige menneskene. Din evne til å bygge nettverk og relasjoner vil gi deg forutsetninger til å finne de beste kandidatene. I rollen som Sourcer, vil du jobbe selvstendig og proaktivt for å bygge et nettverk av kandidater. Du vil jobbe med en rekke utvalgte rekrutteringsprosesser hvor målet ditt er å gi disse prosessene den beste tilgangen av kandidater. Det er din egen kreativitet som setter grenser og ditt driv og mot til å teste nye muligheter som gjør deg vellykket.

Arbeidsoppgaver

Som Sourcer vil du jobbe med:

 • Proaktivt søk etter IT-utviklere gjennom kjente rekrutteringskanaler og andre kanaler som nettforum, eksterne aktiviteter og andre typer nettverk
 • Kontakte interessante kandidater og gjennomføre telefonintervju
 • Booke aktuelle kandidater inn til intervju, samt kunne bistå rekrutterende sjef med gjennomføring av intervju
 • Engasjere deg i og overvåke IT bransjen

For å gi deg de beste forutsetningene i rollen, vil den første tiden i ny jobb være introduksjon til bransjen, selskapet, fagområdene og teknologiene som du skal søke etter. Etter hvert som du får økt kompetanse og erfaring er det rom for å ta mer og mer ansvar.

Vi søker deg som

 • Relevant høyere utdannelse, fortrinnsvis innenfor HR/salg
 • Evne til å jobbe strukturert og nøyaktig
 • Stå-på-vilje og høy gjennomføringsevne
 • Sterke kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Flytende norsk- og engelskkunnskaper
 • Har kunnskap innenfor IT er en fordel

Som person er du selvstendig, uredd og proaktiv, du er god på å knytte relasjoner og kan se fort hvem som kan passe inn. Du har et entreprenør-mindset og trigges av å være med på å bygge kollegialt miljø samtidig som du er nysgjerrig på mennesker og bedrifter. Du må våge å ta første kontakt, så vel som å være god til å pleie nettverket ditt.

I denne rekruttering legger vi stor vekt på dine personlige egenskaper, så fortell i din søknad hvorfor akkurat du er perfekt for rollen som Sourcer.

Det er viktig at du trives i en resultatorientert rolle. Dette betyr at du selvstendig kan ta ditt eget arbeid fremover. Det er selvsagt viktig for deg å samarbeide med andre for å legge grunnlaget for en vellykket rekrutteringsprosess. Du er en humørspreder og bidrar gjerne til kreative ideer for å videreutvikle arbeidsrutiner og samarbeid. Vi ser at man lykkes i rollen som Sourcer dersom du har en fremoverlent holdning samt evne til å ta initiativ til nye måter for hvordan du kan finne kandidater.

Hos oss vil du få

 • En spennende og variert arbeidshverdag i et innovativt selskap i vekst
 • Bli del av en bransje i rask endring og utvikling
 • Faglige utviklingsmuligheter
 • Jobbe tverrfaglig med kollegaer så vel som å få innsikt i teknologiene i selskapet
 • Bli en del av et faglig sterkt og godt sosialt miljø
 • Mulighet til å påvirke og forme vår virksomhet i Oslo

Høres dette spennende ut?

Annet

 • Søknadsfrist: Snarest – annonsen vil bli tatt ned når riktig person er funnet, så det anbefales å søke så fort som mulig
 • Oppstart: Så snart som mulig
 • Ansettelsesform: Bemanning - Innleie gjennom Academic Work

Informasjon om bedriften

Vår samarbeidspartner er et IT-konsulentbyrå med nærmere 400 kolleger som arbeider sammen med kunder på tvers av bransjer og sektorer. Sammen sikrer de kraftforsyning, effektiv flybooking, nyskapende mobilbanker og effektive skyløsninger. De sørger for økt forretningsverdi fra data og de utvikler digitaliserte helsetjenester og støtte for vitale samfunnsfunksjoner. Og mye mer. Veldig mye mer. De har mange historier å fortelle.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen