Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Account Manager

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vi søker etter en person som ønsker utfordringer og som har lyst til å være med å bygge teamet vårt videre. Du vil jobbe med digitalisering av arbeidshverdagen for spennende kunder over hele landet, og på sikt internasjonalt.

Du har gode salgsegenskaper og vet hva som kreves for å skape og opprettholde gode kunderelasjoner. Det er viktig at du har god forretningsforståelse, jobber målrettet og er løsningsorientert.

Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig, er avgjørende for å lykkes.

For mer informasjon om oss gå til www.invo.no.

 

Arbeidsoppgaver

 • Salg av Invo sine løsninger til nye kunder og forvaltning av egen kundeportefølje
 • Planlegging og gjennomføring av salgsaktiviteter
 • Gjennomføring av salgsmøter med grunnleggende analyse av kundens behov
 • Forhandlinger
 • Ansvarlig for eget salgsbudsjett


Ønskede kvalifikasjoner

 • Høgskole- eller universitetsutdannelse
 • God forretningsforståelse og analytiske evner
 • Minst 2-3 års erfaring med løsningssalg
 • Dokumenterte salgsresultater
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk


Vi kan tilby

 • Spennende og varierte arbeidsoppgaver
 • Gode utviklingsmuligheter
 • Godt arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser
 • God pensjons- og forsikringsordning
 • Moderne lokaler sentralt i Oslo


Opplysninger/søknad:

For nærmere informasjon om stillingen kontakt Capus ved Partner Arne Underdal-Loktu tlf  91 13 14 14 eller mail al@capus.no, eller Researcher Ida Samuelsen på tlf 99 42 83 81 eller mail is@capus.no. For å vise din interesse må du søke via linken "Søk på stillingen". Du skal da fylle ut et kort skjema med personalia, samt laste opp søknad og CV.

Henvendelser behandles fortløpende og konfidensielt. Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiveren

Invo AS leverer markedsledende og innovative IT løsninger for effektiv samhandling og informasjonshåndtering. Våre løsninger er skybaserte og integrert med Microsoft SharePoint og Office 365. Vi er et norsk selskap og ble grunnlagt i 2004.

Vi er et ledende kompetansemiljø på SharePoint med et sterkt fokus på læring og utvikling. Gjennom kontinuerlig innovasjon har vi posisjonert oss for ytterligere vekst i årene som kommer.

Selskapet består i dag av 25 personer fordelt på kontorer i Ålesund og Oslo, med en målsetning om å vokse både nasjonalt og internasjonalt. Vi holder til i nye og moderne lokaler i Oslo sentrum.


Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen