Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Sommerjobb | Trondheim 2020

Oppdragsgiver: Thales Norway

Thales Norway har et høyteknologisk miljø med mer enn 160 ansatte som hovedsakelig jobber med produkt- og systemutvikling. Vi leverer verdensledende løsninger innen kryptering og sikker kommunikasjon for nasjonale og internasjonale forsvarskunder. Thales Norway AS er en del av Thalesgruppen som har 80 000 ansatte fordelt på 68 land. Thalesgruppens produkter og systemer bidrar til å sikre mennesker, infrastruktur og nasjoner. For mer informasjon om Thales: www.thalesgroup.com og www.thales.no

Antall stillinger:
6
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
23.02.2020
Gå til søknadsskjema

Ønsker du deg en sommerjobb med Norges fremste ingeniører innen sikkerhet og nettverkskommunikasjon?

Vi søker dyktige og motiverte studenter som er ferdig med 3. eller 4. klasse og som kan vise til gode akademiske resultater. Hos oss får du jobbe med reelle problemstillinger, individuelt eller i små team, og du får erfaring med avansert teknologi og unike produktområder. 

 

Hva innebærer en sommerjobb i Thales?

Våre sommerprosjekter kan bestå av deloppgaver fra et ekte utviklingsprosjekt, prototyping av neste generasjons løsninger eller forbedring av våre interne verktøy. Andre oppgaver kan være implementasjon av ny nettverksprotokoll i C++, omskrivning av testrammeverk i Python, eller prototype nye brukergrensesnitt på desktop, web eller mobil. Vi jobber med en rekke ulike produkttyper på Windows-, Unix- eller embedded plattformer. Dersom du har interesse for elektronikk og embedded utvikling vil en sommerjobb i Oslo sannsynligvis være mer relevant. Prosjektene gjennomføres over en periode på ca. åtte uker med oppstart i juni og avslutning i august.  

 

Søknad 

Send inn elektronisk søknad på www.thales.no med en kort presentasjon av deg selv og hva du er spesielt interessert i. Liker du å designe webapplikasjoner, grave deg ned i nettverksprotokoller eller ytelsesoptimalisering i en embedded-driver? Fortell oss hva du brenner for. Husk også å legge ved CV og oppdatert karakterutskrift. Mottatte søknader behandles fortløpende etter hvert som sommerprosjektene blir klare. Søknadsfrist er 23.02.2020.

 

Aktuelle kandidater må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres for nivå HEMMELIG og NATO SECRET. For mer informasjon om sikkerhetsklarering, se https://nsm.stat.no/

 

Arbeidssted

Vi tar inn mellom to og seks sommervikarer fordelt på prosjekter i Oslo og Trondheim. Denne annonsen gjelder for Trondheim. Se separat jobbannonse for prosjektene i Oslo.

 

Spørsmål? 

Ta kontakt med Christian Tellefsen (teamleder) dersom du ønsker mer informasjon.

E-post: christian.tellefsen@thales.no | Mobil: 959 98 765

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen