Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du nyutdannet og ønsker å jobbe med RPA løsninger?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe med å utvikle og forenkle Kredinors arbeidsprosesser? Synes du det virker spennende å jobbe med automatisering og RPA? Da bør du lese videre!

Informasjon om stillingen

Kredinor er inne i en spennende fase i forhold til automatisering av arbeidsprosesser, og satser nå sterkt innen digitalisering og automatisering. Vi søker nå to dyktige systemutviklere som vil bidra med å levere gode automatiseringsløsninger for hele konsernet. Våre nye kollegaer vil bli en del av vårt høyt kompetente Robot Prosess Automation team i vår avdeling for IT, Strategi og Utvikling. Teamet består av dyktige utviklere og prosessanalytikere som har ansvar for planlegging og automatisering av løsninger innen blant annet saksbehandling, økonomi, og HR.

Vi søker i all hovedsak dyktige systemutviklere, samtidig som vi er spesielt interessert i å komme i kontakt med deg som har interesse for og vil fordype deg innen prosessanalyse. Vi kan tilby gode muligheter for faglig utvikling gjennom deltakelse i prosjektplanlegging, der du vil være med å forme veien videre innen design, analyse og evaluering.

Se video under for å lære mer om Kredinors roboter!Arbeidsoppgaver

 • Designe og utvikle i RPA programvare
 • Utvikle vår chatbotløsning Nora
 • Teknisk rådgiver i vår RPA løsning
 • Teknisk dokumentasjon av prosessen i RPA programvare
 • Teknisk dialog med interne- og eksterne ressurser
 • Godkjennelse av den automatiserte løsningen
 • Testing av automatisert prosess

Kredinor tilbyr

 • Kontinuerlig faglig og personlig utvikling i et selskap med mange muligheter
 • On-boardingsprogram
 • Mulighet for sertifisering (bl.a i UiPath)
 • Mulighet til å jobbe med ny, spennende teknologi
 • Velordnede arbeidsforhold og et faglig sterkt arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Mulighet for lån av firmahytter, og bruk av treningsrom

Vi søker deg som

 • Gjerne utdannelse innen IT/teknologi, men relevant erfaring kan kompensere for dette
 • Erfaring med systemutvikling og objektorienterte språk
 • Forståelse for RPA programvaren
 • Gjerne erfaring med prosjekt som arbeidsform

I denne selekteringen vil vi vektlegge dine personlige egenskaper. For å lykkes i denne rollen må du først og fremst ha et brennende engasjement for robotisering, maskinlæring og AI. Vi ser etter deg som motiveres av å tenke innovativt, helhetlig og som ser løsninger fremfor hindringer. Som person er du er en team player som drives like mye av å tilegne deg ny kunnskap som med å dele din kompetanse med andre. Samtidig evner du å drive dine egne oppgaver fremover på en strukturert måte.

Informasjon om bedriften

Kredinor er Norges største inkassoselskap målt i antall saker, med en omsetning på omkring 700 mill kroner. Vi leverer løsninger innenfor fakturaservice, inkasso og porteføljekjøp. Selskapet ble etablert i 1905 og har rundt 540 medarbeidere fordelt på hovedkontoret sentralt beliggende ved Rådhuset i Oslo og ni avdelinger i hele Norge. Kredinor etablerte seg i Norden i 2017 gjennom Kredinor A/S i Ballerup utenfor København, og Kredinor AB i Stockholm. Vi tilbyr også advokatbistand, kurs- og seminarvirksomhet av høy kvalitet innenfor fagområdene vi dekker.

Kredinor skal være best innenfor sine markedsområder gjennom å sørge for høy løsningsgrad, god tilgjengelighet, service i særklasse, ny teknologi og god behandling av sluttkundene. I sum er det våre dyktige og dedikerte ledere og medarbeidere som sørger for at vi leverer på disse kundeløftene hver dag - gjennom å være tettere på.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen