Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

DevOps-utvikler søkes til Nagarro

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Trigges du av automatisering og anser deg selv som en problemløser? Da ønsker vi gjerne at du leser videre!

Informasjon om stillingen

Vi er Nagarro – et globalt konsulentselskap med intern gründerkultur, bredt teknisk nedslagsfelt og tradisjon for innovasjonspartnerskap med kundene våre. I Norge er vi drøyt 40 ansatte og leder to av Nagarros globale fagmiljø. Nå søker vi deg som vil bli en del av et av disse fagmiljøene – vårt Atlassian Global Center of Excellence. Vi leverer løsninger for samhandling, arbeidsprosesser, leveransemetode og DevOps. Mange har kanskje ikke hørt om Atlassian, men de aller fleste kjenner til produktene deres, Jira og Confluence, kanskje også Bitbucket og Bamboo. Du vil bli en del av gruppen Atlassian Plattformtjenester, hvor du sammen med Geir og Andreas vil jobbe med automatisering av systemforvaltning, rådgivning og problemløsing, samt datamigrering og integrasjoner.

Vi vil at du skal møte Geir, han vil være din faglige leder og med 20 års erfaring som systemutvikler har han dette å si om å jobbe i Nagarro:

‘’Nagarro gir meg mengder av frihet og spillerom, kombinert med høye forventninger. Jeg gis anledning til å dykke ned i spennende fagområder som ekspert, og må samtidig løfte blikket som entreprenør på de tilhørende forretningsområdene både lokalt og globalt. Kombinasjonen av faglige utfordringer, store muligheter og et strålende miljø av flinke kolleger i en flat organisasjon, er vanskelig å slå, spør du meg.’’

Hva vi tilbyr

Vi vet at vår nøkkel til suksess er menneskene som jobber hos oss! For mange er det viktig å kjenne på en kontinuerlig faglig utvikling, vi tar dette på fullt alvor. Vi tror på ansvar, medskapning og livet utenfor komfortsonen. Gjennom for eksempel Nagarro University får du tilgang på en rekke utdanningsprogrammer hvor du kan sørge for å dekke eventuelle kunnskapsgap. Vi investerer i at du hele tiden skal holde deg oppdatert på ting, her setter vi av læringsbudsjetter for deg slik at du får frihet til å utvikle deg i den retningen du ønsker. Vi mener også helt bestemt at "sammen blir vi gode", derfor deler vi daglig best practice og møtes hver tredje torsdag for "kongetorsdag". Dette gjør vi fordi vi trives sammen, men også for å ta opp faglig relevante tema som vi diskuterer og lærer mer om.Arbeidsoppgaver

Noen av oppgavene du blant annet vil få i denne rollen er

  • Utvikling av automatisert utrulling av infrastruktur og etablering av kjørende Atlassian-tjenester
  • API-basert automatisering av systemforvaltning, datamigrering og -prosessering (primært REST-basert)
  • Utvikling av integrasjoner mellom samarbeidende system internt i virksomheter eller mot eksterne samhandlingspartnere
  • Feilsøking, tuning og problemløsning

Vi søker deg som

  • Har erfaring fra integrasjons- eller systemutvikling; gjerne Java-basert
  • Har et sterkt ønske om å automatisere så mye som mulig
  • Kan sikkerhetsklareres - dette med bakgrunn i at flere av våre oppdragsgivere krever det

Det du ikke kjenner til om produktene sørger vi sammen for at du lærer. Kjenner du deg igjen i en eller flere av disse beskrivelsene ønsker vi å høre fra deg.

Annet

  • Søknadsfrist: Snarest
  • Oppstart: Etter avtale
  • Sted: Oslo

Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work, men du vil bli fast ansatt hos Nagarro. Har du spørsmål til stillingen må du gjerne sende en mail til ansvarlig rekrutterer Julie-Anne Bjørkavåg.

Informasjon om bedriften

Nagarro er et globalt IT-konsulentselskap med 6000 ansatte i 21 land. Vi støtter selskaper med konsepter og løsninger for digitalisering av forretningsprosesser og kan tilby et komplett IT-tjenestespekter. I Norge tilbyr vi lokal spisskompetanse – rådgivning, systemutvikling og implementering av forretningskritiske løsninger innenfor identitets- og tilgangsstyring, sikkerhet, Business Analytics og samhandling. Vil du vite mer om oss, besøk oss her.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen