Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du Teleplan Globes nye UX/UI designer?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lysaker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du være med på å forme fremtidige brukeropplevelser? Er du lidenskapelig opptatt av å skape spennende og innovative løsninger? Da bør du lese videre.

Informasjon om stillingen

Her kan du lese mer om hverdagen i Teleplan Globe og dine fremtidige kollegaer.

Som UX/UI designer i Teleplan Globe vil du bli en del av våre engasjerte produktutviklere som jobber prosjektbasert med programvareutvikling. Du vil blant annet jobbe med å utvikle og designe vårt operative kommando- og kontrollsystem som brukes i Forsvaret. Få et innblikk i våre produkter fra NATO-øvelsen Trident Juncture i 2018:Base Defence from Forsvarets forskningsinstitutt on Vimeo.

I Teleplan Globe vil du bli en del av et UX/UI-team som jobber tverrfaglig med både andre designere, produkteiere, utviklere og arkitekter. Hos oss får du jobbe med spennende og krevende prosjekter som vil gi deg mulighet til å utvikle deg videre. Du vil jobbe med hele utviklingsprosessen fra idé til implementering av produkt, med mål om å finne innovative løsninger tilpasset kundens behov. Hos oss er det ikke langt mellom ekspertene, og vi er opptatte av å lære av hverandre. Vi ser etter deg som har erfaring med komplekse og utfordrende prosjekter og som trives med å utfordre etablerte løsninger.

Teleplan Globe tilbyr

 • Svært gode utviklingsmuligheter og mulighet for å spesialisere seg i emner man synes er interessante.
 • Fast jobb i et spennende selskap i vekst.
 • Arbeid med spennende fremtidsrettede Forsvarsprodukter.
 • Et faglig tungt, sosialt og inkluderende arbeidsmiljø.
 • Mulighet til å jobbe i et selskap som deltar i IT-Norges mest spennende forskningsprosjekter (se video under)


Arbeidsoppgaver

 • Lage brukerfokusert design gjennom markedsanalyser, forretningskrav og brukervennlighetstester.
 • Samarbeide med produkteier for å påvirke produktstrategi og definere designprosesser.
 • Ansvar for konsept, prototyping og interaksjonsdesign i samarbeid med utviklingsteamet.
 • Samarbeide tett med utviklere og ta ansvar for å sette funksjonelle krav.

Vi søker deg som

 • Har universitets/høyskoleutdannelse eller tilsvarende.
 • Beherske norsk og engelsk godt, skriftlig og muntlig.
 • Kan mulig sikkerhetsklareres.
 • Kan vise til design-prosjekter/portefølje.
 • Har et par års fartstid innenfor UX/UI design.
 • Har kunnskap og erfaring i design på multiplattform-systemer (mobil, tablets og PC).
 • Har erfaring innen frontend-språkene Javascript, CSS og HTML og må kunne bygge en prototype i kode.

Informasjon om bedriften

Teleplan Globe ble etablert i 1959 og har operert under samme private eierskap gjennom mer enn fem tiår. I dag består konsernet av flere selskaper, og Teleplan Globe AS er programvareselskapet i denne gruppen. Med en stab på over 80 medarbeidere, hvor av ca. 55 er programvareingeniører, designere og utviklere, leverer Teleplan Globe programvare og systemløsninger til kunder i Norge og det internasjonale markedet. Teleplan Globe utvikler programvare til kunder innen det offentlige og nasjonale sikkerhetssegmentet. Våre kunder er forsvarsmyndigheter i mer enn 10 nasjoner, i tillegg til teleoperatører og NATO-, Politi- og sikkerhetsmyndigheter. Produktene dreier seg i stor grad om samfunnssikkerhet, kommando- og kontrollsystemer, formidling av tidskritisk, sensitiv informasjon, kartverktøy, sporing, navigasjon, rapportering og mer.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen