Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Rokea Gruppen søker Kommunikasjonsrådgiver

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du en god historieforteller med et strategisk blikk for markedsføring? Har du samtidig erfaring innen Markedsføringsbransjen og elsker å jobbe med tekstformidling? Da kan dette være stillingen for deg!

Informasjon om stillingen

Som Kommunikasjonsrådgiver vil du bistå markedssjefen med løpende produksjon av innhold, og bidra til videre kommunikasjonsstrategi og muligheter for fremtiden. Du vil få en svært sentral rolle, med stort kreativt spillerom og innflytelse på kommunikasjons- og markedsarbeidet i Rokea. Dette er i første omgang et vikariat på 6 måneder, men med muligheter for forlengelse

Arbeidsoppgaver

 • Publisere og oppdatere innhold på Rokeas nettsider
 • Publisere innhold i andre kanaler, som for eksempel å lage blogginnlegg
 • Komme med innspill til innhold
 • Samkjøre innhold med annonser

Du blir tilbudt

 • Store muligheter for en karriere i et selskap i vekst
 • Gode lønnsbetingelser og personalgoder
 • God kantineordning
 • Moderne lokaler i Nydalen
 • Gratis bedriftslege hos Aleris
 • Bedriftsavtale med tannlege
 • Bedriftsavtale med Norwegian (rabatt på billetter)
 • Sportslige og sosiale aktiviteter med kolleger etter arbeidstid
 • Jevnlige bedriftsarrangementer

Vi søker deg som

 • Gjerne har flere års erfaring med å utforme tekst og innhold til ulike kanaler, gjerne mot privatkunder
 • Har fullført høyere utdanning innen Markedsføring eller lignende
 • Som person er du god på kommunikasjon, jobber selvstendig og er strukturert.

Informasjon om bedriften

Rokea Gruppen AS er en forretningsforvalter i et mindre konsern. De satser på videre vekst mot eksisterende, og nye bransjer. Deres eldste selskap ble etablert i 2006, men anser seg selv fortsatt som en Gründerbedrift. Konsernet leverer elektrotjenester mot privatmarkedet i Oslo, Akershus og Drammen.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen