Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Konsulentbistand IBM Cloud

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
05.12.2019
Gå til søknadsskjema

Oppdragsbeskrivelse

Teamet jobber med å designe og implementere neste generasjons system for bruk nasjonalt. Konsulenten skal bistå kundens team med utvikling. Ytterligere beskrivelser utleveres ved å registrere interesse.


Kompetanssekrav: 


Konsulenten skal ha erfaring og kompetanse innen følgende områder:

·        IBM Cloud løsning

·        Google Cloud Platform

·        CI og CD, både bruk og oppsett

·        Kubernetes

·        Nettverk og VPN i skyløsninger

·        Terraform

·        Prometheus og Grafana

·        Relevant erfaring fra kollektivbransjen er ønskelig


Konsulenten skal kunne jobbe samlokalisert i kundens lokaler og konsulenten skal kunne kommunisere muntlig på arbeidsspråket, som er norsk.

 

Det forventes også følgede personlige egenskaper:


 ·        Evne til å sette seg inn i oppgavens formål og selv foreslå gode løsninger fremfor å få ferdig detaljerte oppgaver

·        Lyst til å utrette noe – og levere på det

·        Trives med å jobbe i team, men også selvgående

·        Strukturert og evne til å holde oversikt


Infrastruktur som Kode (Terraform og Deployment Manager)


Oppstart, varighet omfang og sted

Oppstart, helst ikke senere enn 1. januar 2020. Oppdraget har en varighet på 12 måneder , med opsjon på forlengelse i ytterligere 1 år.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen