Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Kunde søker støtteressurs til praktisk gjennomføring og fasilitering

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
06.12.2019
Gå til søknadsskjema

Bistanden som skal utføres

Som tjenesteleverandør til helseforvaltningen tilbyr Norsk Helsenett bl.a. tjenestekategorien Digital arbeidsplass, som inkluderer tjenestene maskinvare, arbeidsflate og bestilling av ekstra utstyr til virksomhetene. Digital arbeidsplass leveres i dag til alle 12 virksomhetene i helseforvaltning, i tillegg til NHN selv. Det er om lag 4500 unike brukere og rundt 6500 maskiner.

Som grunnlag for tjenestene er NHN i dag rettighetshaver på flere nasjonale avtaler fremforhandlet av Sykehusinnkjøp HF, bl.a. for kjøp av klienter og skjermer. Gjeldende avtale løper ut september 2020.


NHN ønsker nå å vurdere anskaffelse av egen avtale for å dekke om mulig et bredere tjenesteperspektiv enn dagens ulike avtaler kan tilby. Dagens avtaler innebærer høy kompleksitet i daglig drift, og hyppige kontraktsendringer som øker kompleksiteten i miljøene med ulike produsenter og teknisk utstyr.  


Innleid ressurs vil arbeide tett med ansvarlig for anskaffelsen, som i dag er avtaleforvalter for gjeldende avtale, samt tjenestekategoriansvarlig for Digital arbeidsplass.

Det ønskes derfor innleie av en erfaren støtteressurs, som kan arbeide praktisk med dokumentasjon av kravspesifikasjon, business case og annen relevant dokumentasjon, samt bistå med å drive og fasilitere fremdrift. 


Omfang og lokasjon

Oppstart så rask som mulig, gjerne 16 desember 2019. Oppdraget har en varighet frem til 1. januar 2021, med opsjon på ytterligere forlengelse i inntil 12 måneder. Stillingen er 100%.

Arbeidssted vil være Skøyen, Oslo


Kompetansekrav


Konsulenten må:

·        ha erfaring og referanser fra tilsvarende oppdrag/leveranser (kontaktinformasjon oppgis)

·        ha gode kommunikasjonsegenskaper, muntlig og skriftlig. Norsk er arbeidsspråket


Konsulenten forventes å:

·        kunne vise til høy gjennomføringskraft fra referanseprosjekter

·        ha erfaring i utarbeidelse av virksomhets-/lønnsomhetsvurderinger (business case)

·        ha erfaring fra anskaffelsesprosesser, fortrinnsvis konkurranse med forhandlinger og hvilke krav dette legger til uttarbeidelse av dokumentasjon for konkurransen

·        ha relevant utdanning

·        være strukturert og ryddig 

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen