Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Offentlig kunde søker 2-3 konsulenter for bistand til strategiprosess

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
3
Arbeidssted:
Trondheim og Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
06.12.2019
Gå til søknadsskjema

Omfang

Oppstart i januar 2020

Antatt omfang er 2-3 konsulenter i 50-100 % stilling i tre måneder. Opsjon til ut juni 2020, for taktisk plan og hvordan målbildet kan operasjonaliseres.


Sted

Bistanden skal utføres i Trondheim og Oslo


Om oppdraget

Det er igangsatt en strategiprosess, Strategi 2026, som skal danne grunnlag for en omforent fremtidig utviklingsretning for virksomheten. Nåsituasjonen er grundig beskrevet, inkl relevante trender og utviklingstrekk. Videre er det også gjennomført flere strategiske analyser. Det arbeides for tiden med formål.

Fra årsskiftet til og med mars, er det behov for prosess- og analysekapasitet i formingen av et strategisk målbilde. Målbildet skal vise retning for utvikling av NHN i kommende strategiperiode.

Erfaring med tilsvarende IKT-leveranseorganisasjoner vektlegges, i tillegg til inngående kjennskap og erfaring med IT, transformasjoner og endringsreise, fusjoner, strategiutvikling og analyser.


Konsulentene vil inngå i et fasiliteringsteam som blant annet:

      Samler inn fakta, gjennomfører intervjuer, workshops, mv.

      Oppsummerer analyser av mulighetsrom

      Fasiliterer arbeidssamlinger

      Forbereder, tilrettelegger og gjennomfører arbeidssamlinger

      Dokumenterer

      Bidrar med erfaringer

      Understøtter arbeidet i arbeidsgruppene

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen