Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ruter søker senior prosjektleder til STOR-prosjektet

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
09.12.2019
Gå til søknadsskjema

Søker prosjektleder som vil være overordnet ansvarlig og skal drifte porteføljestyringen av alle delprosjektene i STOR-samarbeidet. Prosjektleders overordnede rolle er å ivareta det overordnede perspektivet, sørge for fremdrift og struktur, samt sikre godt tverrfaglig samarbeid og god kvalitet i prosjektets prosesser og leveranser. 

Tilbudte ressurs bør ha erfaring og kompetanse med ledelse av tverrfaglige prosjekter, være pådrivere av natur og ha en god evne til å kommunisere med og fasilitere samarbeid blant prosjektdeltakere med forskjellig bakgrunn og situasjonsforståelse.

Prosjektleder bør være genuint interessert i digitalisering og se muligheter for å forenkle ulike tjenester og løsninger.


Oppstart, varighet og omfang

Oppstartstidspunkt er ønsket senest 2. januar og helst tidligere,

Det antas en varighet frem til 31.12.2020

Opsjon på ytterligere forlengelse er 1+1+1 år.


Ønskede kvalifikasjoner 

Sentrale forutsetninger for å lykkes i denne rollen er som følger:

• Forståelse for samfunnsstigen drivere/føringer for digitalisering

• Ledererfaring 

• Erfaring med budsjett- og resultatansvar

• Høyskole/universitet

• God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk


I tillegg er det en fordel om konsulenten har 

• Prosjektleder bør ha erfaring fra å gjennomføre større prosjekter med mange ulike

samarbeidspartneren innen privat og offentlig virksomhet. 

• Relevant erfaring fra mobilitets-/samferdselssektoren

• Kunnskap om etatsapparatet som er involvert i mobilitetsprosjektet

• Et nettverk innenfor mobilitet

• Iterative prosesser/leveranser

• Kontinuerlige/ofte forbedringer levert til kunder

• Kundedrevet tjeneste- eller produktutvikling

 

Personlige egenskaper 

• Genuint interessert i digitalisering og forenkling

• Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

• Gjennomføringskraft

• Kreativ, utviklings- og løsningsorientert

• Personlig egnethet vektlegges 

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen