Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Kunde søker senior prosjektleder mobilitetstjenester

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
09.12.2019
Gå til søknadsskjema

Beskrivelse av anskaffelsen

Ruter søker en senior prosjektleder til Ruters fagenheten mobilitetstjenester. En sentraloppgave vil være å lede teamet og arbeidet med å utvikle av nye bestillingstransport konsepter samt videreutvikle av eksisterende løsninger. Teamet består i dag av totalt fire personer. 

Ruter ser delte selvkjørende kjøretøy og dør til dør transport som en viktig del av fremtidens transporttilbud og ønsker derfor å ta en fremoverlent og aktiv rolle i utviklingen. I den forbindelse trenger vi en prosjektleder som kan være med å utvikle fremtidens bestillingstransport. Fremtidens bestillingstransport skal gi kundene økt frihet og tjenesten skal bidra til at mobilitetsnettverket blir mer finmasket og relevant for flere.

Bestillingstjenesten skal integreres og utfylle det ordinære nettverket ved å gi kundene en dør til dør tjeneste som er fleksibilitet rundt reise­tidspunkt, reisemåte, antall reisende, reiserute.

En sentral oppgave for prosjektlederen vil være å lede dette arbeidet videre. 


Oppdragets oppstart, varighet og omfang

Oppstartstidspunkt er ønsket senest 2. januar og helst tidligere, slik at vi kan få til noe overlapp med tidligere prosjektleder.
Det antas en varighet frem til 31.12.2020
Det er opsjon på å forlenge i ytterligere 1+1 år


Om rollen og arbeidsoppgaver

Tilbudte ressurser bør ha erfaring og kompetanse med ledelse av utviklingsprosjekter og utvikling av fysiske produkter som skal inn i masseproduksjon. Det vil videre være en fordel med erfaring med smidige metoder og design-sprint-metodikken.

Prosjektleder bør ha erfaring fra å gjennomføre større prosjekter med mange ulike samarbeidspartneren innen privat og offentlig virksomhet. Prosjektleder må ha prosjektleder kompetanse i tillegg til erfaring og interesse for digitalutvikling og nysgjerrige på fremtidens mulighetsrom.

Prosjektleders overordnede rolle i disse prosjektene er å ivareta det overordnede perspektivet, sørge for fremdrift og struktur, sikre godt tverrfaglig samarbeid og god kvalitet i prosjektets prosesser og leveranser, samt koordinere ressurser fra Oppdragsgiver og dennes leverandører og holde dialog med deltakere og sluttbrukere.

Tilbudte ressurs bør ha erfaring og kompetanse med ledelse av tverrfaglige prosjekter, være pådrivere av natur og ha en god evne til å kommunisere med og fasilitere samarbeid blant prosjektdeltakere med forskjellig bakgrunn og situasjonsforståelse.


Ønskede kvalifikasjoner

Sentrale forutsetninger for å lykkes i denne rollen er som følger:

·        Forståelse for samfunnsmessige drivere/føringene for digitalisering

·        God forretningsforståelse og evne til å raskt sette seg inn i både forretningsbehov og IT-

løsninger

·        Erfaring med oppfølging og dialog med eksterne leverandører

·        Høyskole/universitet

·        God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk (arbeidsspråk er norsk)


Det er en fordel at konsulenten har erfaring med:

·        Samferdselssektoren

·        Iterative prosesser/leveranser

·        Erfaring med offentlige anskaffelser

·        Kundedrevet tjeneste- eller produktutvikling


Personlige egenskaper

·        Genuint interessert i digitalisering og forenkling

·        Kreativ, utviklings- og løsningsorientert

·        Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

·        Gjennomføringskraft

·        Fleksibel, initiativrik og positiv


Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen