Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Bli med å ta politiets utviklerverktøy til vår interne sky

Oppdragsgiver: Politiets IKT-tjenester

Politiets IKT-tjenester (PIT) er politiets leverandør av IKT. Vi er drøyt 500 teknologer som utvikler nye løsninger, forvalter kritiske systemer og bidrar til at politiet kan samhandle digitalt og effektivt med hele samfunnet - hele døgnet. Vi befinner oss rundt i hele Norge, med hovedkontor på Majorstua i Oslo, i tillegg til kontorer på Jaren og i de 12 politidistriktene i landet.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
09.12.2019
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å bidra til å forme fremtidens IKT-løsninger for politiet?

Politiet har svært mange applikasjoner for ådekke sitt samfunnsoppdrag. For å kunne være en effektiv leverandør tilpolitiet trenger vi automatiserte, brukervennlige, funksjonelle og sikre plattformersom setter utviklere og prosjekter i stand til å bruke tiden sin til detde er gode på; å lage gode løsninger for politiet og publikum. 
 
Nå leter vi etter en verktøyansvarlig som vil hjelpe oss i det viktige arbeidet!

Vi er et etablert team med blant annet hovedansvar for Atlassian-porteføljen (Jira, Confluence og Bitbucket). Det er ønskelig at du har erfaring eller kjenner til disse produktene fra før. I tillegg har vi også hovedansvaret for andre utviklingsverktøy som gjør hverdagen til utviklere enklere (ChatOps-løsning, Jenkins for CI/CD, Nexus, SonarQube, osv), så du vil være en betydningsfull ressurs hos oss. 

Vi drifter og forvalter dette på eksisterende VMware-plattform i dag (på både Windows og Linux), og nå leter vi etter en person som kan styrke teamet vårt med sin nysgjerrighet og kunnskap for å fortelle oss hvordan vi kan gjøre dette smartere. Du vil være en sparringspartner og støttespiller for kolleger.

Vi ser etter en dyktig person som har kjennskap til Scrum, Kanban og DevOps-prinsipper. Det er dette som ligger til grunn for alt vi gjør! Politiet ønsker å forvalte verktøy-porteføljen på vår interne Kubernetes-plattform. Vi benytter Docker, og det er ønskelig å flytte tjenestene fra tradisjonelle VM-er til Docker-containere. Dette vil være en viktig strategisk vei videre for politiet, og du vil være i førersetet for denne oppgaven. Du behøver ikke være en ekspert, men en nysgjerrig person som  ønsker å lære og tilegne seg ny kunnskap. Hos oss kan du lære, og dine gode ideer blir hørt på! 

Kvalifikasjoner

 • Utdanning på høgskole- eller universitetsnivå, innen IKT. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.
 • Fordel med utviklerkompetanse og kjennskap til Java
 • Fordel med erfaring medscript-språk som PowerShell og bash
 • Ønskelig med kunnskap om konfigurasjonsstyringsverktøy som Chef,Puppet, Ansible
 • Fordel med kjennskap til orkestreringsløsninger og containerteknologi
 • Du må ha plettfri vandel og være skikket for tjeneste i politiet. Politiattest (uttømmende og utvidet) må innhentes ved ev. ansettelse, jf. politiloven § 18 og politiregisterloven § 41.
 • Du må kunne sikkerhetsklareres til Hemmelig

Personlige egenskaper

 • Evner å se helhet
 • Selvdreven
 • Strukturert
 • Gode kommunikasjonsevner
 • Personlig egenhet vektlegges

Stillingen lønnes som 1434 rådgiver/1364 seniorrådgiver i lønnsspennet kr. 550 000 - 700 000 per år, avhengig av kvalifikasjoner. Du får veldig godearbeidsbetingelser med blant annet fleksibel arbeidstid, sommertid og inntil totimer trening i arbeidstiden per uke.

Hos oss legger vi til rette for at du skal trives og ha det godt. Det gir ogsåen god følelse å kunne gå hjem fra jobb hver dag og vite at du har gjort dittfor at samfunnet vi lever i skal være trygt og godt.

Som ansatt i Politiets IKT-tjenester blir du medlem i Statens pensjonskasse, medblant annet gode forsikringsordninger og mulighet for boliglån (se SPK.no former informasjon). Vi vil rekruttere den best kvalifiserte kandidaten tilstillingen, og trenger derfor et bredt rekrutteringsgrunnlag. Politiet er enåpen og inkluderende etat, hvor alle søkere blir vurdert likeverdig. Vioppfordrer derfor kvalifiserte kandidater med relevant utdanning, bakgrunn,arbeids- og livserfaring til å søke jobb hos oss. Søknad og CV registrereselektronisk i vårt rekrutteringssystem WebCruiter (via Søk på stilling). Allevitnemål og attester skal skannes inn og lastes opp samtidig. Opplysninger omsøkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli førtopp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkerenbli varslet om dette.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Gry Bjerkeli
Stillingstittel
Seksjonssjef Mottak og koordinering
Telefon
951 75 088
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen