Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Integrasjonsutvikler hos MAIK

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Vinterbro
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å ta del i MAIK sin satsning innenfor IT? Vil du bli med på deres reise mot å bli den foretrukne digitale partneren i et marked med spennende muligheter? Da vil jeg høre fra deg!

Informasjon om stillingen

MAIK er et serviceselskap som leverer tjenester knyttet til forretningskritiske arbeidsprosesser for nett- og kraftselskaper i Norge. I dag leverer de bransjen sitt mest komplette tjenestespekter. I tillegg til å være en tradisjonell tjenesteleverandør har de ambisjoner om å bli den foretrukne digitale partner for sine kunder. Selskapet utvider sin tjenestekatalog med nye digitale tjenester og produkter som robotisk prosessautomasjon, integrasjoner, datasjø, avansert dataanalyse og rapportering.

Som et ledd i denne utvidelsen er de på utkikk etter dyktige medarbeidere for skape en kompetansegruppe innenfor IT med dedikerte ansvarsområder. Du vil være et sentralt ledd i denne gruppen, hvor ditt hovedfelt vil være integrasjonsutvikling.

MAIK tilbyr

 • Spennende arbeidsoppgaver og ansvar i tråd med din erfaring
 • Et sterkt fokus på arbeidsmiljø og din velvære på jobben
 • Sterkt fokus på din faglige utvikling
 • Opplæring i interne systemer og prosesser

Arbeidsoppgaver

 • Utvikle integrasjoner mellom fagsystemer og ulike datakilder
 • Tett samarbeid med fagansvarlige og prosjektledere
 • Aktiv deltakelse i MAIK sin kompetansegruppe innenfor IT
 • Arbeidet kommer til å foregå i en kombinasjon av: C#, Python, SQL (T-SQL/P-SQL), Azure/AWS

Vi søker deg som

Har universitets/høyskoleutdannelse innen IT/teknologi
Har erfaring fra arbeid innen integrasjoner eller systemutvikling
Har kjennskap til relasjons- og dokument databaser
Har kjennskap til integrasjonstjenestene til AWS eller Azure.
Kan kommunisere godt på norsk

Hos MAIK er dine tekniske ferdigheter viktig, men det er essensielt at du passer inn i bedriften. Derfor har MAIK sett for seg visse personlige egenskaper som gjør at du er riktig for dem.

Som person er du

 • Resultatorientert
 • Service orientert
 • Nøyaktig
 • Ansvarsfull

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest eller ved avtale
 • Arbeidsomfang: 100% rekruttering
 • Plassering: Kveldroveien 3, 1407 Vinterbro Eventuelt kan man også jobbe ved Stabburveien 18, 1617 Fredrikstad
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. MAIK har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen