Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Systemutvikler søkes til Tieto Trondheim

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
03.12.2019
Gå til søknadsskjema

Vi er i vekst og er nå på jakt etter deg med stor lidenskap for digitale løsninger, og som ønsker å skape markedsledende produkter og tjenester!

Informasjon om stillingen

I Tieto er vi opptatt av våre kunder og at de skal ha de beste løsningene for sine behov. Nå ønsker å finne deg som vil være med på å definere og levere fremtidens løsninger for våre kunder i olje- og gassbransjen.

Som systemutvikler hos oss vil du jobbe med implementering og konfigurering av våre egenutviklede løsninger til kunder over hele verden. Sammen med dine kollegaer vil hverdagen være variert hvor du vil jobbe tverrfaglig i høykompetente team med både nasjonale og internasjonale olje- og gasselskaper.

Arbeidsoppgaver

  • Implementering, konfigurasjon og utvikling av løsninger ved bruk av blant annet Oracle PL/SQL og Java
  • Delta i workshops med kunder og dokumentere hvilke problemer vi skal løse - for deretter å finne ut hvordan vi skal løse dem
  • Konsultere og guide kunden gjennom hele prosessen
  • Delta i testing og opplæring av sluttbrukere

Vi søker deg som

  • Har relevant bakgrunn
  • Er en dyktig javautvikler
  • Har erfaring med relasjonsdatabaser, fordel med erfaring fra Oracle
  • Har gode fremstillingsevner, både på norsk og engelsk

Videre ser vi etter deg som er fremoverlent og som har lidenskap og interesse for å lære deg ny teknologi og verktøy. Du liker å jobbe i grensesnittet mellom forretning og teknologi, samtidig synes du det er interessant å jobbe med komplekse datamodeller og programmering. Vi ser etter deg som er tillitsfull, selvstendig og har stor interesse for bransjen.

Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe i Tieto? Les gjerne mer her.

Søknadsfrist: 03.12.2019

Rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work på vegne av Tieto Oil & Gas. Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med Mari Helland i Academic Work!


Informasjon om bedriften

Tieto er Nordens ledende leverandør av programvare og tjenester.

Tieto har som mål å gripe de betydelige mulighetene som oppstår i en stadig mer datadrevet verden, og omdanne disse til varige verdier for mennesker, næringsliv og samfunn. Vi skal bli kundenes førstevalg for virksomhetsfornyelse ved å kombinere våre styrker innen programvare og tjenester med en sterk drivkraft for utvikling av økosystemer og kontinuerlig innovasjon med partnere.

Les mer om oss på våre hjemmesider.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen