Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Integrasjonskonsulent til Arribatec søkes

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
16.12.2019
Gå til søknadsskjema

Er du i starten av din karriere og ser for deg en stilling bestående av automatisering, datamodellering og konfigurasjon? Hos Arribatec får du muligheten til å jobbe på intergrasjonsprosjekter for store, velkjente kunder.

Informasjon om stillingen

Arribatec er en internasjonal tjeneste- og programvareleverandør som gir sine kunder et konkurransefortrinn gjennom innovativ bruk av digitale virksomhetsstyringsløsninger. Med en innovativ og helhetlig tilnærming til digitale forretningsløsninger er Arribatec i stor vekst. Siden oppstarten i 2015 har de nå vokst til 100 ansatte, og grunnet et ønske om videre vekst søker de en person til sitt konsulentteam med oppstart våren 2020.

Du kommer inn i et godt arbeidsmiljø der du får opplæring av seniorkonsulenter med kompetanse som har tatt bransjen med storm. Som Integrasjonskonsulent i Arribatec får du muligheten til å levere digitale løsninger til store kunder i både offentlig og privat sektor. Dette kan også innbefatte leveranse til internasjonale kunder, som gir deg muligheten til spennende oppdrag utenlands. 

Arbeidsoppgaver

Arribatec har et helhetlig kundeperspektiv, og leverer derfor et bredt spekter av tjenester som også hjelper kunden etter løsningen er implementert. Dette gjør at du som konsulent får en variert arbeidsdag med varierte oppgaver. Arbeidet innebærer i hovedsak:

 • Analysere datakilder, designe og lage ETL prosesser samt testing og idriftsetting
 • Automatisering av dataflytting (ETL)
 • Støtte seniorkonsulenter i modellering av databaser og utforming av løsninger
 • Konfigurering av virksomhetsstyringsløsninger (Power-BI og Hypergene)

Vi søker deg som

 • Har bachelor eller master innen informatikk/dataingeniør studier, eller annen retning med fokus på statistikk/analyse
 • Har erfaring med økonomisk data eller integrasjon mellom systemer
 • Har erfaring med databaser (MS SQL)
 • Har erfaring med Excel / Power-BI

Et pluss om man utover det nevnte ovenfor har noe kjennskap til ETL, ERP, programmering i C#, og verktøyet Power BI. Utover dette vil det anses som positivt om du tidligere har jobbet med kundedialog, enten deltid eller fulltid.

Annet

 • Lokasjon: Sentralt lokalisert i Karl Johans gate i Oslo
 • Omfang: 6 måneder, med gode muligheter for fast ansettelse
 • Oppstart: Q1 2020, etter avtale
 • Søknadsfrist: 16.12.19. Vi anbefaler deg å søke på stillingen så fort som mulig da vi kan ta kontakt med aktuelle kandidater på et tidligere tidspunkt.

Informasjon om bedriften

Arribatec er et selskap i stor vekst, for mer informasjon besøk deres nettsider her

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen