Vi søker UX'ere til neste generasjons løsninger!

Oppdragsgiver: Knowit

Knowit har over 2000 dyktige medarbeidere i Norden og mer enn 500 i Norge. I 28 år har vi bistått kunder med digitale transformasjoner. Vi så tidlig verdien av å la de beste kreative hodene, teknologene og strategene jobbe sammen i team. Dette har gitt oss en unik markedsposisjon. Forretningsområdet Knowit Experience er beskrevet som Nordens ledende kommunikasjons- og teknologibyrå, med virksomhet i fire land. Gjennom målrettet digitalt nærvær og berikende brukeropplevelser via nett, mobil og sosiale medier, hjelper vi bedrifter, organisasjoner og andre virksomheter å nå sine forretningskritiske mål.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du vår neste UX-designer som sammen med oss ønsker å skape innovative, bærekraftige og menneskelige løsninger for våre kunder? Om du søker en arbeidssituasjon der du får utforske og utfordre dine faglige ambisjoner, så er det deg vi ser etter!

Vi i Knowit Solutions er opptatt av å utvikle innovative løsninger som møter brukerens behov og som skaper verdi for kunden. Vi vil at løsningene skal være bærekraftige og basert på inkluderende design for å skape de gode brukeropplevelsene og være til nytte for en større andel av brukere.

Hos oss får du både engasjerende prosjekter og muligheten til å utvikle deg videre i et sterkt og omfattende faglig miljø. Som en del av vårt UX-team hos Knowit Solutions får du jobbe med selskaper som har som målsetninger å være ledende på å drive innovasjon gjennom bruk av ny teknologi. Du vil bli en del av et UX- team i utviklingsavdelingen vår, og vil jobbe tverrfaglig med både front- og backend-utviklere, arkitekter, testere og andre rådgivere.


Du får muligheten til å

 • utføre innsiktsarbeid og oppsummere dette i behovsanalyser, tjenestereiser, scenariobeskrivelser mm
 • utvikle konsepter, skisser, interaksjonsdesign, tjenestedesign, prototyper og brukertester
 • lede arbeid for innsikt, kreativitet og kontinuerlig tilbakemelding
 • gjøre hi-fi design og utvikle designsystemer
 • samarbeide med produkteiere, scrum-team, utviklere, testere og andre UX-ere
 • bidra med kunnskap og erfaring i Knowit sitt omfattende fagmiljø


Vi vil ha deg som

 • er en dyktig designer innen UX, tjenestedesign eller interaksjonsdesign med relevant høyere utdanning og minst 2 års erfaring
 • elsker å jobbe i krysningspunktet mellom innovasjon, utvikling, strategi og design
 • er opptatt av kontinuerlig utvikling og holder deg oppdatert innen relevant teknologi


Hos oss får du

 • ha fokus på faglig utvikling
 • spennende prosjekter hvor du vil spille en sentral rolle
 • stor grad av selvstendighet
 • fagturer, sosiale turer og arrangementer, interne fagsamlinger, spillkvelder, mm.
 • fleksibel arbeidstid
 • dekning av mobil, PC/Mac, internett hjemme, software, teknisk utstyr og det du trenger til jobben
 • konkurransedyktige betingelser.


Knowit Solutions holder til i et av Norges mest moderne kontorbygg, i Sundtkvartalet rett ved Oslo S. Oppdragene vil i stor grad utføres hos kundene


Ønsker du vite mer om stillingen kontakt

Maria Halseth, Rekrutteringsrådgiver

E-post: maria.halseth@knowit.no

Telefon: 481 02 275

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen