Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du jobbe med teknologi- og produktutvikling i Avinor?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
3
Arbeidssted:
Gardermoen
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
13.01.2020
Gå til søknadsskjema
Avinor eier og driver 44 lufthavner over hele landet og kontrollerer flytrafikken i norsk luftrom. Hvert år reiser rundt 50 millioner passasjerer gjennom våre lufthavner. Sammen skaper vi verdier, relasjoner og opplevelser. Konsern IT har ansvar for all planlegging og utvikling av IT i Avinor og har ca. 135 ansatte fordelt på Gardermoen, Bjørvika samt et uteapparat på en del lufthavner. Innen 2021 skal Avinor være verdensledende på teknologiutnyttelse i luftfarten.

Vi knytter verdifulle relasjoner. Våre verdier er åpen, ansvarlig, handlekraftig og kundeorientert. Har du lyst til å være med å utvikle Avinor sine digitale produkter?Jobbe med teknologi- og produktutvikling: 

Har du noen gang tenkt over hvor mye teknologi som støtter din reise fra du går inn på en flyplass, selve flyturen, til du er landet trygt og har hentet din bagasje? Avinor en sentral aktør i å sikre alle disse prosessene, og en viktig suksessfaktor for å lykkes er dyktige medarbeidere.
Som en del av produktenheten Trafikkinfo, Terminal og Flyside (TTF) får du være med å utvikle systemer som brukes av alle Avinors lufthavner. Vår portefølje strekker seg "fra svingdør til flysete", med ansvar for blant annet selvbetjent bagasjeinnlevering, trafikkinformasjonssystemer og flyparkering. Systemene utvikles i en moderne Java-stack og er en blanding av microtjenester og større monolitter. Systemene brukes for å løse Avinors samfunnsoppdrag.

Du kan bli en del av:
 • Vi jobber med kompliserte systemer som lufthavndriften er avhengig av
 • Vi jobber med spennende teknologier og framtidsrettede løsninger
 • Vi jobber i tverrfaglige produktteam
 • Vi jobber med nye tjenester og integrasjon, samt referansearkitektur basert på asynkron meldingshåndtering.
 • Vi jobber med mye og godt definerte data

Vi ser etter deg som:
 • Har relevant utdannelse fra universitet eller høyskole
 • Har erfaring innenfor relevante fagområder
 • Trives på en arbeidsplass i endring
 • Ønsker å gjøre en forskjell for samfunnet vårt  
 • Har erfaring med smidig utviklingsmetodikk
 • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk
 • Er god på dialog og samarbeid

Totalt tre roller skal besittes:
 • Fullstack utvikler
 • Teknisk løsningsarkitekt
 • Teamleder

Avinor tilbyr:
 • Vi har et arbeidsmiljø preget av godt humør og inkluderende kolleger. I tillegg gir arbeidsmiljøet muligheter for innflytelse og ansvar for den enkelte.
 • Faglige utfordringer og gode utviklingsmuligheter
 • Fleksibel arbeidstid
 • Gode velferdsordninger som fritidsboliger, treningstilbud og rabatter på varer og tjenester.

Avinor ønsker mangfold i selskapet når det gjelder kjønn, alder og kulturell bakgrunn. Avinor er underlagt offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. For å bli vurdert til stillingen vil aktuelle kandidater bli bedt om utvidet politiattest, samt ha muligheten til å gjennomgå en sikkerhetsklarering. Dersom du har spørsmål til stillingen er du velkommen til å kontakte Capus v/ Rådgiver Kristine Emilie Lingen på kristine.lingen@capus.no (telefon: 938 29 117) eller Partner Jonas Rambæk på jonas.rambaek@capus.no (telefon: 932 42 133).

Søknadsfrist: 13.01.2020
Vi gleder oss til å lese din søknad!
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen