Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Søker 2 Citrix Seniorkonsulenter til drift av Citrix-løsninger

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Avdeling Arbeidsflate VO IKT-tjenester hos Sykehuspartner har ansvaret for sentralisert drift av desktop, citrix-produkter, brukervirtualisering med IWC/RES-software, klienter, print- og skannsystemer, samt tilrettelegging, pakking og distribusjon av applikasjonsporteføljen hos alle helseforetak i Helse Sør-Øst.


Enheten Klientvirtualisering i denne avdelingen drifter arbeidsflatene hos alle helseforetak i Helse Sør-Øst. Dette inkluderer rundt 60 000 arbeidsstasjoner på flere lokasjoner med ulik infrastruktur. Klientvirtualisering har faggruppene Citrix, Dynamisk Arbeidsflate (IWC/RES) og Mobilitet. Enheten består av ca. 20 fast ansatte og ønsker nå i forbindelse med den pågående moderniseringen og prosjektarbeid å styrke kompetansen med to innleide Citrix–ressurser til linjen. Stillingene er plassert i faggruppen Citrix. Fagområdet Citrix har i dag 8,5 årsverk. Citrixmiljøet består av 1300+ terminalservere i flere farmer som fortløpende konsolideres inn i en ny og stor sentralisert løsning. Størrelsen og kompleksiteten i løsningen tilbyr utfordringer og vil gi en erfaring som få andre arbeidsgivere i landet kan tilby. Konsulentene må sette seg inn i komplekse løsninger, sammensatte problemstillinger og vil få anledning til å jobbe med ny teknologi. Noen av dagene vil by på høyt tempo. Kort sagt vil de få brynt deg på en kompleks IT-infrastruktur og vil være et viktig bidrag på veien til en forbedret IT-hverdag for helseforetakene i landet. Kollegaene dine vil være engasjerte, faglig svært dyktige og ikke minst trivelige. Rollen i Sykehuspartner vil gi deg mulighet til bidra til forbedring av IT-leveranser i en samfunnsnyttig bransje.


Arbeidsoppgaver:
Fagområdet Citrix har behov for backfill for å kunne utføre linjeoppgaver:

 • Omstilling av Citrix-plattformer (Citrix 4.5, 6.5 og 7.1x) pågår, herunder sanering (ASK) og standardisering (RCP Regional Citrix Plattform)
 • Livssyklusstyring krever kontinuerlig vedlikehold av tjenester og komponenter Sakshåndtering (IMer, tasker, changer, problems, mv.) og delta i operations center (OC) Endringer/utbedringer på Citrix-plattformer
 • Skalering av løsning basert på utvikling i belastning
 • Innføring/installasjon av applikasjoner og/eller avhengigheter som må inn på PVS image
 • Test og feilretting ved innføring av applikasjoner
 • Løse uønskete hendelser, bidra til problemløsing
 • Tilpasninger og optimalisering av Arbeidsflate og plattform
 • Dokumentasjon og vedlikehold/oppgraderinger
 • Opprydding AD-struktur
 • Samarbeid med relevante ressurser i linjeorganisasjon i Sykehuspartner
 • Bistå i avvikling av eldre Citrix-farmer 4.5 og 6.5
 • Arbeidsoppgavene knyttes primært til drift av Citrix-plattform, men konsulenten kan måtte gå inn i andre arbeidsoppgaver ved behov


Kompetanse og erfaring
Må-ha-krav til erfaring/kompetanse:

 • Erfaring med drift og vedlikehold, administrasjon, konfigurasjon og implementering av Citrix XenApp, XenDesktop, Provisioning Services, WebInterface og StoreFront
 • Kunnskap til VMware, DHCP, TFTP, DNS, AD og GPO, Windows Server og Windows klient OS
 • Teknisk kompetanse innenfor Powershell og annet script verktøy
 • God forståelse av infrastruktur og avhengigheter for applikasjoner og tjenester på Citrix, Active Directory, nettverk, Citrix Report Center og IWC/RES (dynamisk arbeidsflate)
 • Evne til å løse komplekse problemstillinger uavhengig av verktøy eller system
 • Evne til å jobbe selvstendig med arbeidsoppgaver og levere innen avtalte frister
 • God skriftlig og muntlig framstillingsevne, samt evne til å skrive beslutningsunderlag og dokumentasjon av løsningen på et høyt nivå


Bør-ha-krav til erfaring/kompetanse:

 • Erfaring med App-V, SCCM og UAT
 • Bør ha kjennskap til Sykehuspartners organisasjon / erfaring med IT i helsesektoren
 • Bør ha kompetanse og erfaring fra oppdrag av tilsvarende omfang/kompleksitet
 • Bør være proaktiv, løsningsorientert og strukturert og ha et sterkt leveransefokus
 • Evne til å sette seg raskt inn i oppdraget og samhandle godt


Oppstart: 02.01.2020
Varighet: 31.12.2020
Stillingsprosent: 100
Lokasjon: Oslo


Aktuelle kandidater bes ta kontakt, helst ved skjema.
Legg igjen CVpris, samt tilgjengelighet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen