Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Support til Den Norske Legeforening

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Informasjon om stillingen

Legeforeningen jobber for felles faglige, sosiale og økonomiske interesser for sine medlemmer. De leter nå etter en ekstra ressurs for å hjelpe dem med innkommende henvendelser fra medlemmer da de går gjennom en systemendring.

Du som påtar deg dette engasjementet, vil bli opplært av IT-sjefen og teamet ditt består av totalt 8 personer. I rollen som Supportmedarbeider er ditt ansvar å besvare medlemmers henvendelser angående den nye portalen deres under integrasjonen av Microsoft Azure & Microsoft Teams. Hvis det er roligere en dag, så er det andre oppgaver å gjøre, så vi ser etter deg som vil hjelpe der det trengs!

Arbeidsoppgaver

 • Besvare spørsmål via e-post og telefon
 • Ansvar for innkommende henvendelser fra medlemmer
 • Forsikre deg om at onboardingprocessen til det nye systemet for medlemmene går så smidig som mulig gjennom ditt høye nivå av service og pedagogisk kommunikasjon
 • Ved mindre hendvendelser via telefonen og e-posten, tar du gjerne på deg andre oppgaver som å oppdatere medlemsregisteret i CRM-system

Vi søker deg som

 • Har en relevant høyskole- eller universitetutdannelse eller så har du jobbet med support tidligere
 • God IT-forståelse
 • Flytende norsk skriftlig og muntlig

Det er en fordel hvis du har kunnskap i Microsoft Azure, CRM-systemer eller har jobbet med support tidligere.

Som person er du:

 • Initiativrik
 • Selvstendig
 • Ansvarsfull

Annen informasjon

 • Oppstart: 25 november
 • Arbeidsomfang: Engasjement fra 25. november og minimum 2 måneder frem i tid
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført i samarbeid med Academic Work. Den norske legeforeningen har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.
 • Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Les mer om Den norske legeforening her.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen