Vi søker frontend-utvikler til Custompublish!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du interesse for web og et øye for godt webdesign og gode brukeropplevelser? CustomPublish er på jakt etter deg som har et stort engasjement for faget, og som har et ønske om å designe brukervennlige løsninger som forenkler hverdagen til kundene!

Informasjon om stillingen

Som web-utvikler hos CustomPublish vil du jobbe med design, utvikling og vedlikehold av webløsningene de leverer til sine kunder, som er CMS kundene selv administrerer i etterkant av levering. Nettstedene tilpasses i stor grad kundens behov og ønsker. Dette fordrer både design og utvikling ved hver leveranse. I tillegg til generell funksjonalitet i portalløsninger og publiseringssystem leverer CustomPublish løsninger for nettbutikk, medlemshåndtering, intra/ekstranett, prosjektkommunikasjon og integrasjon mot blant annet kontorstøttesystemer.

Hovedvekten av utviklingen vil være front-end i HTML5, CSS3/SASS og JavaScript, hvor løsningene som utvikles kjøres på LAMP.

Arbeidsoppgaver

  • Design og utvikling av webløsninger
  • Utforming av kravspesifikasjoner i samråd med prosjektleder og selger
  • Kommunikasjon og dialog med kunder under deler av prosjektfasen
  • Arbeide med prosjekter fra oppstart til lansering

Hva kan CustomPublish tilby?

Et sterkt faglig miljø med kollegaer som brenner for fagfeltet. Et sosialt og fleksibelt arbeidsmiljø, med lokaler midt i Oslo sentrum. Ikke minst konkurransedyktige betingelser.

Vi søker deg som

Vi søker deg som har relevant utdanning og/eller erfaring som gjør at du er kjent med både webdesign og webutvikling fra før. Samtidig vil vi også oppfordre deg som anser deg som en spesialist innen en av retningene til å søke!

For å lykkes i stillingen bør du kunne huke av følgende:

  • God kompetanse innen HTML5, CSS3 og JavaScript
  • Forståelse for brukeropplevelser, interaksjonsdesign og universell utforming
  • Kjennskap til designverktøy som Adobe XD, Photoshop eller illustrator er et pluss
  • Må snakke og skrive norsk flytende.

Det viktigste er dine holdninger og verdier, og vi søker deg som er lærevillig, ydmyk og engasjert i faget. Du motiveres av å fungere som en samarbeidspartner med kunden, og du evner å komme frem til kreative og gode løsninger som svarer til og overgår kundens forventninger.

Informasjon om bedriften

CustomPublish AS leverer standardiserte webbaserte løsninger med hovedvekt på portalløsninger og publiseringssystemer for nettsider (Content Management System - CMS). Selskapets filosofi er å forenkle og standardisere prosesser og funksjonalitet, både teknisk og administrativt, for derigjennom å tilby kundene brukervennlige løsninger til konkurransedyktige betingelser. Selskapet ble etablert i 2000 og har nå kontor i Troms og Oslo. Mer enn 700 virksomheter og 140 kommuner benytter CustomPublish CMS.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen