Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Utvikler søkes til FiiZK Digital

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
01.12.2019
Gå til søknadsskjema

Vil du være med å skape den råeste løsningen for en av Norges viktigste eksportnæringer? Til vårt kontor i Trondheim søker vi utviklere som ønsker å jobbe i en fremtidsrettet industri, i et sterkt fagmiljø med utviklingsmuligheter!

Informasjon om stillingen

FiiZK digital skal bidra til å gjøre våre kunder til de mest veldrevne og lønnsomme selskapene i oppdrettsnæringen. Vi leverer løsninger innenfor optimalisering, produksjonsplanlegging, datafangst, budsjettering, styringssystemer og avviksanalyse.

Applikasjonene skal sørge for datafangst fra sensorikk, styring, prediksjon, digitalisering av arbeidsoppgaver og for matvaresikkerhet igjennom verdikjeden. Vår frontend er utviklet i Angular, og har offline-funksjonalitet som implementeres med rxjs og ngrx. Backend kjører i Azure og utvikles i .net (C#). Vi benytter Dev Ops og har et velfungerende og svært kompetent utviklingsmiljø.

Vi har egne team for krav, fag og testing og en god kundemasse på eksisterende programvare. Du vil bli en del av utviklerteamet som spesifikt fokuserer på nyutvikling av programvare. Vi har høye ambisjoner og skal presentere for næringen en programvare som har overlegen funksjonalitet, mobilitet, teknologi og brukeropplevelse.

Vi er i vekst, og trenger nye ressurser på både frontend- og backendutvikling. Det er viktigere for oss med riktig person med potensiale for å bli en god utvikler, så om du ikke kan alt fra før, vil du få kunne lære deg relevante språk i jobben. Studerer du nå og er ferdig til sommeren, kan du i tillegg få muligheten til deltidsjobb frem til du kan starte fulltid.

Vi tilbyr

  • Fast jobb i et fremtidsrettet selskap med moderne teknologi
  • Svært gode utviklingsmuligheter og tilrettelagt læring
  • Gode velferdsordninger, med dekt internett, treningsstøtte, kantine m.m.
  • Sosialt og inkluderende arbeidsmiljø

Vi søker deg som

  • Studerer eller har relevant utdanning på høyskolenivå
  • Har gode karakterer i relevante fag
  • Har gode kommunikasjonsevner på norsk
  • Har mulighet til å starte fulltid innen høsten 2020

Det er viktig for oss at du skal trives i rollen, og vi leter etter deg som har potensiale til å bli en dyktig utvikler. For å bli dette ser vi derfor etter deg som har en stor interesse for utvikling og programmering og ønsker å utvikle deg i rollen. Du oppsøker gjerne ny kunnskap og tar ansvar for egen læring. Videre ser vi etter deg bevist over dine mål og gjerne gjør det lille ekstra for å lykkes.

Send oss din CV, søknad, karakterer og gjerne eksempelarbeid innen 01.12.2019

Informasjon om bedriften

FiiZK Digital er en del av FiiZK konsernet, og står for konsernets programvaresatsing, FiiZK leverer teknologi og konsulenttjenester til en av Norges viktigste og mest fremtidsrettet bransje. Vi har kontorer i Trondheim, Ranheim, Ålesund, samt fabrikker på Lundamo og Valsneset i Bugn. I konsernet er vi 80 ansatte.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen