Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vi søker deg som vil jobbe med teknisk koordinering hos Sparebank 1!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
30.11.2019
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å jobbe med prosjektansvar og koordinering? Vi søker deg som har erfaring innen IT-infrastruktur, som brenner for driftsrelaterte problemstillinger og som vil ta for seg stort ansvar i ulike infrastrukturprosjekter!

Informasjon om stillingen

Forretningsområdet IT/Drift hos Sparebank 1 Utvikling DA har et av Norges største Linux-baserte produksjonsmiljøer og tilbyr IaaS, PaaS og SaaS til bankene og produktselskapene i Sparebank 1 - Alliansen.

Det har blitt opprettet et tverrfaglig team med ansvar for å organisere aktiviteter og leveranser på tvers av driftsteamene i forbindelse med etableringer og oppdateringer på IT-infrastruktur/øvrige IT-prosjekter.

Teamet bistår ofte med on-boarding og overlevering av nye systemer og selskap, og omfatter ofte implementering av databser, Windows- og Linux-servere, nettverksløsninger, sikkerhetsmekanismer og annet innen IT-infrastruktur

Det er teamets oppgave å kartlegge, planlegge og sørge for fremdrift og dialog med kunder og driftsteknikere. Med flere prosjekter på banen ser vi et behov for flere ressurser i Team Leveranse.

Teamet består i dag av driftsarkitekter, teknisk prosjektleder og leveranseansvarlig. Personen vi nå ser etter vil komme inn i en teknisk koordinering- og prosjektleder rolle hvor de viktigste ansvarsområdene vil være:

 • Koordinering mellom driftsteknikere, kunden og eventuelle leverandører
 • Følge opp og sørge for flyt underveis i prosjekt
 • Delta i møter og kartlegge teknisk behov
 • Lage aktivitetslister
 • Kartlegging av leveranse

Vi søker deg som

Til denne rollen er de viktigste kravene at du har:

 • God fortsåelse for IT infrastruktur
 • Erfaring med koordinering
 • Erfaring med kundedialog
 • Forståelse og kjennskap til databaser, nettverk, serverdrift ol.

Utover dette bør du ha interesse for driftsrelaterte oppgaver, i tillegg til å være læringsvillig. I rollen vil du få mye innsikt i hvordan databaser, større nettverk, og sikkerhetsmekanismer er satt opp og bred forståelse for IT-infrastruktur.

Annet

 • Sted: Oslo
 • Varighet: I første omgang blir man ansatt gjennom Academic Work. God mulighet for fast ansettelse på sikt.
 • Søknadsfrist: 30. November. Vi jobber med selektering fortløpende.

Informasjon om bedriften

SpareBank 1 Utvikling DA leverer forretningsplatformer og felles forvaltnings- og utviklingstjenester til alliansebankene. Selskapet bidrar til felles aktiviteter som gir bankene stordrifts- og kompetansefordeler.

Selskapet eier og forvalter også alliansens immaterielle rettigheter under felles merkevarenavn: SpareBank 1.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen