Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du student og ønsker å jobbe med utvikling innenfor en av Midt-Norges mest spennende bransjer? AKVA Group gir deg nå muligheten!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
25.11.2019
Gå til søknadsskjema

Er du student som brenner for systemutvikling, og ønsker å jobbe innenfor en av de mest spennende og ekspanderende bransjene i Midt-Norge? Ser du for deg en karriere innenfor oppdrettsteknologi? Da kan du ikke la denne unike muligheten gå fra deg!

Informasjon om stillingen

AKVA group er til stede i alle markeder innenfor oppdrettsnæringen, med kontorer i over store deler av verden. Vi jobber hardt for å være en foretrukket samarbeidspartner for våre kunder og tilbyr komplette tekniske løsninger og service både innenfor merdbasert og landbasert oppdrett.

Ved å utvikle teknologi med fokus på å løse de biologiske utfordringene, bidrar vi til den videre utviklingen av en bærekraftig industri. God operasjonell ytelse og fiskevelferd er avgjørende for å oppnå gode resultater, og investering i vår teknologi vil bidra til å levere begge deler.

Vi tilbyr

  • Du blir en del av en svært spennende og ekspanderende bransje med gode fremtidsutsikter
  • For rette kandidat er det gode muligheter for en fremtidig karriere innen bedriften
  • Du vil jobbe i et svært kompetent team med muligheten til å utvikle deg i høy grad, både faglig og personlig
  • AKVA Group har meget sentral beliggenhet i flotte lokaler i Adressabygget!

Arbeidsoppgaver

  • Du vil jobbe med applikasjon- og webutvikling, både av allerede eksisterende løsninger og utvikling av nye versjoner
  • Du vil jobbe med dagsaktuelle prosjekter med hovedfokus på kunden
  • Du vil ta del i et teknologiskifte hvor man i høy grad jobber med moderne teknologi innenfor bl.a. skytjenester, web og applikasjoner

Vi søker deg som

  • Er student på masternivå innenfor relevant fagområde, fortrinnsvis 3.-, 4.- eller 5- årsstudent
  • Du har tidligere prestasjoner å vise til, enten innenfor egne prosjekt, studie eller arbeidsliv
  • Har genuin interesse for frontend-utvikling med kjennskap til noen av nevnte teknologier: HTML, Javascript, CSS, React. Andre teknologier innenfor backend er også en fordel.

Personlige egenskaper

Som person oppsøker du ny kunnskap og ønsker å utvikle deg. Du oppfyller kvalitetsstandarden som trengs, legger merke til detaljene i arbeidet og sørger for at de kontinuerlig tas i betraktning. Du fungerer bra med andre mennesker som et resultat av å handle på en lydhør og oppmerksom måte.

Denne bemanningsprosessen utføres i samarbeid med Academic Work, og ved spørsmål vedrørende stillingen bes du ta kontakt med Silje Skretting Eidissen på 401 02 706 eller silje.eidissen@academicwork.no. Selekteringsprosessen vil foregå fortløpende, og søknad og CV sendes inn snarest og senest innen søknadsfristen 25. november.

Informasjon om bedriften

AKVA Group's misjon er å levere løsninger og tjenester som optimaliserer produksjonen og bidrar til en bærekraftig, kostnadseffektiv og sikker havbruksnæring. AKVA group leverer teknologi og tjenester som bidrar til å løse biologiske utfordringer i den globale akvakulturindustrien. God fiskevelferd og operasjonell ytelse sikrer lønnsomhet for kunden. I alt vi leverer, fra enkle komponenter til serviceoppdrag og komplette installasjoner, legger vi det til grunn. Solid akvakulturkompetanse, lang erfaring og høy innovasjonsevne kjennetegner selskapet og gjør oss i stand til å levere de beste løsningene både for landbasert og merdbasert oppdrett.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen