Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Junior Consultant til Arribatec!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du en økonom med analytiske evner, eller tekniker med business-perspektiv? Synes du det virker spennende å drive med datamodellering? Trigges du av å finne ut av problemstillinger i SQL? Arribatec søker ambisiøse personer med kompetanse i skjæringspunktet mellom økonomi og IT. Har du dette, og ønsker å levere digitale løsninger til en svært spennende kundeportefølje som starten på din karriere? Da kan du være den vi leter etter!

Informasjon om stillingen

Arribatec er en internasjonal tjeneste- og programvareleverandør som gir sine kunder et konkurransefortrinn gjennom innovativ bruk av digitale virksomhetsstyringsløsninger. Med en innovativ og helhetlig tilnærming til digitale forretningsløsninger er Arribatec i stor vekst. Siden oppstarten i 2015 har de nå vokst til 90 ansatte, og grunnet et ønske om videre vekst søker de en person til sitt konsulentteam med oppstart høsten 2019. Du kommer inn i et godt arbeidsmiljø der du får opplæring av seniorkonsulenter med kompetanse som har tatt bransjen med storm. Som konsulent i Arribatec får du muligheten til å levere digitale løsninger til store kunder i både offentlig og privat sektor. Dette kan også innbefatte leveranse til internasjonale kunder, som gir deg muligheten til spennende oppdrag utenlands.

Lokasjon:sentralt lokalisert i Karl Johans gate i Oslo

Omfang: 6 måneder, med gode muligheter for fast ansettelse

Oppstart: Q1 2020, etter avtale

Søknadsfrist: Snarest! Vi anbefaler deg å søke på stillingen så fort som mulig da vi kan ta kontakt med aktuelle kandidater på et tidligere tidspunkt.

Arbeidsoppgaver

Arribatec har et helhetlig kundeperspektiv, og leverer derfor et bredt spekter av tjenester som også hjelper kunden etter løsningen er implementert. Dette gjør at du som konsulent får en variert arbeidsdag med varierte oppgaver. Arbeidet innebærer mye frihet under ansvar.

 • Konfigurering av virksomhetsstyringsløsninger basert på Hypergene
 • Analysere krav og behov fra nye og eksisterende Arribatec kunder
 • Bidra i workshoper med kunder
 • Prosjektarbeid, utarbeidelse av rapporter og dokumentasjon
 • Modellere databaser og analysemodeller i MS-SQL og Hypergene (www.hypergene.com)
 • Design av rapporter og design av analysemodeller i Hypergene
 • Andre oppgaver i Arribatec sitt arbeid med å levere digitale virksomhetstyringssystemer

Vi søker deg som

 • Har bachelor- eller mastergrad innen økonomi eller IT
 • Har relevant arbeidserfaring fra enten deltid ved siden av studier eller etter fullførte studier
 • Har god fremstillingsevne på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
 • Har erfaring med eller kjennskap til SQL er en stor fordel, men ikke et krav
 • Har inngående kjennskap til Office-pakken - Excel og Power BI spesielt
 • Har god teknisk og funksjonell erfaring fra produkter som eks. Power BI, Hypergene eller andre BI/CPM-verktøy
 • Gjerne har erfaring fra arbeid med økonomisystemer (ERP) og analysering av økonomiske data

Som person er du i startgropen av din karriere, og har et brennende ønske om å lære og utvikle deg som konsulent. Videre er du både ansvarstagende, selvstendig og løsningsorientert i ditt arbeid. Disse personlige egenskapene vil bli tillagt vekt sammen med den formelle kompetansen.

Informasjon om bedriften

Arribatec er et selskap i stor vekst, for mer informasjon besøk deres nettsider her

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen