Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Gyldendal søker dyktig systemutvikler

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å jobbe som fullstack utvikler med vekt på backend, og å være en del av et team med ende-til-ende-ansvar? Liker du utfordrende caser og stort ansvar? Gyldendal søker nå en systemutvikler med bred erfaring innen ulike teknologier! Tror du at du er rett person så venter vi på din søknad i dag!

Informasjon om stillingen

Gyldendal Norsk Forlag AS er et av Norges største og eldste forlag. I Norge strekker historien seg helt tilbake til 1925 og i dag er Gyldendal et kultur- og kunnskapsforlag som byr lesere på litterære kvaliteter, opplevelser og kunnskap både på papir og i elektronisk form. Forlagsbransjen er i stadig utvikling og det satses stort på digital vekst - her har du mulighet til å aktivt ta del i en viktig reise for forlagsbransjen.

Som systemutvikler vil du bli del av et produktteam som i dag består av 4 utviklere pluss teamleder. All utvikling i Gyldendal foregår etter smidige prinsipper (Scrum/Kanban) i tett samarbeid med interne oppdragsgivere og produktansvarlige. Avgjørelser om teknologivalg gjøres i fellesskap av medlemmene i teamet for hvert produkt.

Som systemutvikler hos Gyldendal har du mange fordeler:

 • Faglige utfordringer i et miljø med høy teknisk kompetanse
 • Faglig utvikling gjennom kurs og sertifiseringer
 • Unike lokaler sentralt i Oslo sentrum
 • Trivelig og uformelt arbeidsmiljø
 • Stor variasjon av faglige arrangementer på huset; inspirerende for deg med et blikk på verden rundt deg!
 • Tilgang til ferieleilighet i Italia
 • Sommertid 1. mai til 1. september (1 time redusert arbeidstid)
 • Høy grad av fleksibilitet

Arbeidsoppgaver

Systemet som teamet bruker mest tid på er Gyldendals felles system for identitetshåndtering og tilgangskontroll (IAM). Dette systemet er integrert med flere interne og eksterne systemer som f.eks. ekstern identitetshåndtering (bl.a. Feide og Azure AD), kredittkortbetaling, ERP, CRM osv. I tillegg til dette systemet har teamet ansvar for noen mindre produkter/tjenester som oppslagsverk for helsepersonell og et system for kursadminstrasjon. Vår nåværende stack består av: Ruby on Rails, Capistrano, Puppet, Nginx/Apache og LXD, PostgreSQL som database og Ubuntu Linux som operativsystem.

 • Du vil i hovedsak jobbe som backendutvikler, men teamet har likevel et ende til ende ansvar for produktene som de forvalter. Det innebærer alt fra frontendutvikling til produksjonssetting av ny kode. Teamet fungerer også som tredjelinjesupport på disse produktene, noe som medfører utstrakt samarbeid både med interne oppdragsgivere og Gyldendals kundesenter som håndterer førstelinjesupport.

Vi søker deg som

 • Har utdanning innenfor IT på masternivå eller tilsvarende kompetanse
 • Gjerne 1-2 års erfaring som systemutvikler
 • Har erfaring med dynamiske språk som Ruby eller Python, og/eller stacken som benyttes i rollen: PostgreSQL, Capistrano, Puppet, Nginx/Apache og LXD
 • Serverne kjører på Linux (Ubuntu), erfaring med bruk av kommandolinjen er derfor nødvendig
 • Har grunnleggende forståelse av Git
 • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Du er komfortabel med å jobbe i et stort, tungt backend system. Som person er du glad i å samarbeide om oppgaver i et team, samtidig som du ikke er redd for å ta selvstendige beslutninger.

Dersom du er nyutdannet ser vi gjerne til at du kan vise til prosjekter innen dynamiske språk. Legg gjerne ved link til din Github-konto i søknad/CV.

Annet

Denne rekrutteringen gjøres av bemannings- og rekrutteringsselskapet Academic Work, men du vil bli fast ansatt i Gyldendal. Ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Maja Haug ved spørsmål.

Informasjon om bedriften

Gyldendal Norsk Forlag AS er et ledende kunnskaps- og kulturforlag. Forlaget har ca. 300 ansatte og holder til sentralt i Oslo. Virksomheten er organisert i fire forlag – Gyldendal Litteratur, Gyldendal Akademisk, Gyldendal Undervisning, Gyldendal Rettsdata og to imprint – Tiden Norsk Forlag og Kolon Forlag. Forlagshuset inngår i Gyldendalkonsernet. Gyldendal har en unik digital posisjon i bokbransjen, en fjerdedel av forlagets omsetning stammer fra digitale produkter.

Gyldendal Norsk Forlag har også en svært sterk digital posisjon i norsk skole, med over 800.000 solgte lisenser og sterke merkenavn som Smartbok, Smart Øving og Salaby. Vårt mål er å bidra til at barn og unge lærer mer og bedre.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen