Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Søker prosjektleder for selvkjøring

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Beskrivelse av anskaffelsen
Ruter ser delte selvkjørende kjøretøy og dør til dør transport som en viktig del av fremtidens mobilitetstilbud og ønsker derfor å ta en fremoverlent og aktiv rolle i utviklingen. I den forbindelse trenger vi en erfaren prosjektleder som kan være med å utvikle fremtidens mobilitetsløsninger. En sentral oppgave vil være å drive utvikling og utprøving av selvkjørende kjøretøy videre. Arbeidssted vil være i Oppdragsgivers lokaler og noe reisevirksomhet må påregnes. Vi søker en prosjektleder, med mulighet til å oppskalere leveransen med en ekstra ressurs (prosjektmedarbeider) i perioder.


Om rollen og arbeidsoppgaver
Det viktigste med utlyst rolle vil være å dra arbeidet med å utforske selvkjørende kjøretøy videre og bidra til at prosjektet når mål og ambisjoner samt at det blir en del av den fremtidige verktøykassen for Ruter. Teamet består av ressurser fra ulike fagenheter i Ruter som benyttes ved behov, samt ressurser fra STOR-prosjektet (Smartere transport i Oslo regionen). Det er et tett samarbeid med Bymiljøetaten og Statens vegvesen og ressurser fra de selskapene vil være en del av teamet.


Ønskede kvalifikasjoner

 • Erfaring og kompetanse med utviklingsprosjekter og utvikling av fysiske produkter/tjenester
 • Erfaring med å utarbeide og følge opp strategisk planer og prosesser i tillegg til fremdrift og struktur
 • Ha en god evne til å kommunisere med og fasilitere samarbeid blant prosjektdeltakere med forskjellig bakgrunn og situasjonsforståelse
 • Forståelse for samfunnsmessige drivere/færingene for digitalisering

Arbeidsspråk er norsk, og det er viktig at konsulenten har evne til å kommunisere godt på engelsk og skandinavisk


Det er en fordel at konsulenten har erfaring med:

 • Offentlig sektor, fortrinnsvis samferdseslsektoren
 • Offentlig anskaffelse og forsknings og utviklingssamarbeid
 • Hva som skjer innen samferdselssektoren og spesielt utviklingen innen autonomi
 • Digitale omstillingsprosesser
 • Erfaring med utforming av offentlige søknader
 • Utredningsarbeid
 • Iterative prosesser/leveranser
 • Fra større prosjekter med mange ulike samarbeidspartnere innen private og offentlig virksomheter


Oppstart: Ønsket senest 02.01.2020
Varighet: 31.08.2022
Stillingsprosent: 100
Lokasjon: Oslo


Aktuelle kandidater bes ta kontakt, helst ved skjema.
Legg igjen CVpris, samt tilgjengelighet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen