Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Søker 5-7 sikkerhetskonsulenter – risikorådgivning

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
7
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Bakgrunn
ROS-teamet i Avdeling Design og ROS i Sykehuspartner HF gjennomfører risikovurderinger av alle tjenesteendringer i foretaksgruppen, både felles regionale systemer, og lokale systemer på det enkelte sykehus. Avdeling Design og ROS er lokalisert på Skøyen og består av seksjonene Tjenestedesign inklusive ROS og Komponentdesign. Sykehuspartner HF ønsker i en utfordrende periode ekstra bistand til å bistå til å gjennomføre risikovurderinger av planlagte tjenesteendringer og nødvendige oppgraderinger.


Arbeidsoppgaver
Konsulenten skal gjennomføre risikorådgivning og -vurderinger etter bestilling fra alle HF og prosjekter i foretaksgruppen. Dette inkluderer gjennomføre møter med andre ressurser i Sykehuspartner, og informasjonssikkerhetsledere i helseforetakene i foretaksgruppen.


Fagkompetanse og erfaring
Konsulenten som tilbys skal kunne dokumentere erfaring med sikkerhetsrelatert risikoarbeid/risikovurderinger. Formell utdanning innen informasjonsteknologi eller informasjonssikkerhet blir vektlagt. Kunnskap om standardene ISO 27001/31000/27005 og erfaring med forskjellige metoder for risikovurderinger, dokumentert gjennom sertifisering eller erfaring. Erfaring fra helsesektoren vil bli vektlagt.
Konsulenten må ha gode engelskkunnskaper. Konsulenten må ha gode evner til å dokumentere iht. rammeverket i Sykehuspartner HF.


Ønsket kompetanse og erfaring
Konsulenten skal gjennomføre rådgivning og risikovurderinger av IKT tjenester – nye og endrede – i henhold til Sykehuspartners metodikk, inkludert foreslå tiltak for lukking av avdekket risiko. Konsulenten skal inngå i et team av sikkerhetskonsulenter, men arbeidet er for en stor del selvstendig. Konsulenten skal samarbeide både internt i Sykehuspartner, og med sikkerhetsledere på samtlige HF i foretaksgruppen.
Det innebærer at konsulenten skal ha tyngde til å kunne begrunne sine vurderinger, og det er helt nødvendig at konsulenten har gode samarbeidsegenskaper, både skriftlig og muntlig.
Det er ønskelig at konsulenten har erfaring fra jobbing i et helseforetak.
Det er også ønskelig at konsulenten har jobbet med HP Service Manager samt Helse CIM tidligere. Konsulenten bør være idérik, erfaren, fremoverlent og sikkerhetsinteressert.


Oppstart: 01.01.2020
Varighet: 30.06.2020
Stillingsprosent: 100
Lokasjon: Oslo


Aktuelle kandidater bes ta kontakt, helst ved skjema.
Legg igjen CVpris, samt tilgjengelighet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen