Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Søker teknisk tester/ytelse som skal jobbe i team

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Om kunden

Norsk Helsenett er en drifts- og utviklingsorganisasjon som i samarbeid med Direktoratet for e-helse, utvikler og forvalter nasjonale e-helseløsninger, inkludert Helsenorge, Kjernejournal, E-resept, Grunndata og HelseID.

Norsk Helsenett har, på oppdrag fra Direktoratet for e-helse, igangsatt et prosjekt MF Helse Konsument. Dette prosjektet skal etablere en kopi av modernisert folkeregister (fra Skatteetaten) for helsesektoren, samt sørge for kontinuerlig synkronisering av endringer i folkeregisteret. I tillegg skal prosjektet implementere et API for konsumering av data fra folkeregisteret. Alle aktører i helsesektoren med behov for persondata, vil hente data fra dette registeret. Norsk Helsenett vil være ansvarlig for utvikling, drift og forvaltning av denne løsningen.

Arbeidsoppgaver blir sikkerhetstest i forbindelse med sprint, systemintegrasjonstest og akseptansetest i samarbeid med test i samarbeid med scrumteam og driftspersonell. Det er et krav at testeren har god kompetanse innen ytelsestesting.


Krav til kompetanse:

 • Minimum 1 års dokumentert arbeidserfaring med ytelsestesting
 • Erfaring med smidig utviklingsmetodikk
 • Erfaring med softwaretesting


Krav til kompetanse utover minstekrav:

 • Erfaring, kunnskap, evner og ferdigheter om metoder og standarder innen ytelsestesting
 • Erfaring med utvikling av testobjekter basert på krav og spesifikasjoner
 • ISTQB sertifisering
 • Erfaring med JMETER og gatheling
 • Erfaring med MS Load test
 • Kjennskap til tradisjonelle- og agile utviklingsmetoder
 • Forståelse for arkitektur, driftsprosesser og miljø, og tilhørende implikasjoner ovenfor sikkerhet i nettverk, samt skalering og tilgjengelighet av tjenester
 • God på kommunikasjon på norsk (både muntlig og skriftlig)


Oppstart: 06.01.2020
Varighet: 6 måneder, med opsjon på forlengelse i ytterligere 6 måneder
Stillingsprosent: 100
Lokasjon: Oslo


Aktuelle kandidater bes ta kontakt, helst ved skjema.
Legg igjen CVpris, samt tilgjengelighet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen