Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Søker pen-testere for kunde i helsesektoren

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Om oppdraget:

Det er behov for følgende roller: sikkerhets testere som skal jobbe i team.
Arbeidsoppgaver blir sikkerhetstest i forbindelse med sprint (DevSecOps), systemintegrasjonstest og akseptansetest i samarbeid med interne og eksterne testere.
Det er et krav at testeren har god kompetanse innen aktiv sikkerhetstesting.


Krav:

  • Minimum 1 års dokumentert arbeidserfaring med pen – testing
  • Erfaring med smidig utviklingsmetodikk
  • Erfaring med softwaretesting


Ønsket kompetanse:

  • Erfaring, kunnskap, evner og ferdigheter om metoder og standarder innen sikkerhetstesting. Relevante sertifiseringer vil vektlegges.
  • Erfaring med utvikling av testobjekter basert på krav og spesifikasjoner
  • Erfaring med programvareutvikling med innebygd personvern
  • Erfaring med test i henhold til OWASP top 10/ASVS og SANS/CIS TOP 20
  • Erfaring med applikasjonssikkerhet og identitets- og tilgangsstyring
  • Kjennskap til DevSecOps og agile utviklingsmetoder
  • Forståelse for arkitektur, driftsprosesser og miljø, og tilhørende implikasjoner ovenfor sikkerhet i nettverk, samt skalering og tilgjengelighet av tjenester


Oppstart: 06.01.2020
Varighet: 6 mnd. med opsjon på ytterligere 6 mnd.
Omfang: 100%
Arbeidsplass: Oslo

 

Vis interesse for oppdraget ved å fylle ut skjema.
Legg ved CV og timepris.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen