Annonsebilag

Finn din personlige rekrutterer i mobilen

Nytt og unikt konsept løser store utfordringer for jobbsøkere og rekrutteringsbransjen

recruiters_list.

En ny og unik løsning fra Instacruit som lanseres 1. mars i år, gjør at du som jobbsøker automatisk får opp relevante rekrutterere på telefonen som er spesialister innen ditt fagfelt når du registrerer deg, og du får alt i løpet av et par minutter. Instacruit hjelper samtidig rekrutterere å markedsføre sin profesjonelle profil og enkelt gjøre seg synlig overfor relevante kandidater. Dette er to kjente problemstillinger som Instacruit nå løser på en enkel måte.

– Dette vil øke både kvalitet og treffsikkerhet på kandidatene da løsningen kommuniserer like mye mot jobbsøkeren som rekruttereren, forteller daglig leder og gründer i Instacruit, Niklas Lerner.

Instacruit er en norskutviklet «mobile recruiting»-tjeneste som gjør det enklere for jobbsøkeren og rekruttereren å komme i kontakt med hverandre. Tjenesten er svært enkel i bruk, og etter registrering er både rekrutterere og jobbsøkere synlige og søkbare for hverandre.

Enklere for deg som er jobbsøker...

Instacruit utvikler stadig løsninger som gjør det enklere for talentene og rekruttererne å finne hverandre. I den nye kan du som er jobbsøker nå finne din personlige rekrutterer innen ditt yrke - og du finner en med spesialkompetanse uten å måtte lete.

– Hvem er det naturlig å henvende seg til i bransjen? Det er nettopp dette som er den store utfordringen for deg som er jobbsøker. Det kan være mange små selskaper som opererer i din bransje, men som du ikke vet om. Instacruit hjelper deg å finne de riktige rekruttererne for deg, og du slipper også å registrere deg overalt, sier Niklas.

… og for deg som er rekrutterer

recruiter_profile_connect.

Både store og små rekrutteringsselskaper har en utfordring med å markedsføre seg personlig mot kandidatene. Folk flest kjenner til de store, men det finnes en rekke mellomstore og mindre selskaper. Spesielt disse har en utfordring med å gjøre seg synlig nok på markedet overfor de rette kandidatene.

– I Instacruits nye løsning har alle rekrutterere den samme muligheten til å markedsføre sin profesjonelle profil overfor en kandidat som vil finne akkurat den riktige rekruttereren, uansett om du er alene eller størst i klassen, fortsetter Niklas.

Løsningen gjør det enklere for rekruttereren å treffe den riktige kandidaten - og for kandidaten å treffe den riktige rekruttereren.

– Dette er en helt ny måte å tenke rekruttering på som vil øke kvalitet og relevans på kandidatene som kommer til deg. Som rekrutterer kan du sitte i ro uten å behøve å søke, og la de gode kandidatene komme fordi de ser profilen din og hva du rekrutterer til, forteller Niklas.

– Og det er ingen andre enn Instacruit som kan tilby en tjeneste med denne funksjonaliteten.

Til toppen